Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Orange County sæson 4

8. februar 2008 af Ellen Norvang

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Orange County sæson 4 billede

Sidste sæson om de rige, unge mennesker fra den californiske kyst.

Serien Orange County- også kendt som The O.C.- har været en af USA's mest populære serier siden starten i 2003. Serien har haft enorme seertal verden over og på trods af den handler om smukke, rige, unge mennesker i Californien og et liv de fleste er foruden er serien blevet kendt for at hype bands og bruge indie bands, såvel fra Danmark, som underlægningsmusik og håndtere problemstillinger på en jordbunden måde.
The O.C indeholder alt hvad en ungdomsserie skal indeholde af kærlighed, intrigere, problemer og sorg. Efter fire sæsoner er det dog slut og den afsluttende sæson er nu ude på dvd.

High School-årene er forbi. Marissa er død og vennerne og familien har hver deres måde at tackle deres sorg på. Marissas mor, Julie (Melinda Clarke), har svært ved at tackle sin sorg og vil have hævn. Det samme vil Ryan, (Benjamin Mckenzie) der gerne så at Volchock får hvad han fortjener.
Taylor Townsend vender tilbage fra Frankrig og har et mål: Ryan. Summer (Rachel Bilson) og Seth (Adam Brody) kæmper med deres forhold og familier forøges.

Teenagerne har stadig problemer som i andre serier, men det er uden den moralske løftede pegefinger som ses i så mange andre amerikanske produceringer. Selvom sidste sæson skal gå op i en højere enhed til sidst og sødmegrænsen derfor er tæt på at blive overskredet formår de 16 afsnit i sæson 4 alligevel at fænge hele vejen igennem.
Sæson 4 er bestemt ikke den bedste af sæsonerne. Efter Marissas (Micha Barton) afsked med serien bliver handlingen tyndere og tyndere og det var højst sandsynligt ikke en dårlig idé at stoppe serien nu efter blot 4 sæsoner. At gøre Taylor til en hovedperson og lade hende fylde Marissas sko er ikke et smart træk. Hun er en irriterende og lettere karikeret figur. Serien bliver afsluttet på bedste manérer uden nogle løser ender, så har man fulgt med i serien skal man ikke snyde sig selv for 4. sæson.

Som ekstramateriale er der kommentar fra seriens skaber, Josh Schwatz og nogle udmærkede, små finurligheder om skuespillerne til fans.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Warner Bros..

Titel: Orange County sæson 4
Original Titel: Orange County, season 4
Premieredato: 8. januar 2008
Instruktør: Michael Lange, Ian Toynton
Skuespillere: Ben McKenzie, Rachel Bilson, Adam Brody, Melinda Clarke, Autumn Reeser
Spilletid: 668 min.
Selskab: Warner Bros, Home Entertainment, 2007
Genre: Drama


banner
Overskrift Højre Block
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall GuyKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...