Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Twisters
Twisters billede

Jagtsæson 2 - I ...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Ride Along 2

13. juli 2016 af Daniel Hartvig Nielsen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Ride Along 2 billede

Ice Cube og Kevin Hart er brothers in law – og deres kemi redder ’Ride Along 2’.

Efter den succesfulde ’Ride Along’ var en efterfølger uundgåelig – og man kunne have håbet, at man denne gang havde brugt lidt længere tid på en original historie, i stedet for situations komiske øjeblikke. Men ’Ride Along 2’ kører videre i samme spor.

Den grønne betjent Bens bryllupsdag nærmer sig – og hans forlovede Tika vil gerne have lidt ro til at planlægge deres bryllup. Så da hendes politi-bror, James, skal til Miami for at fange en narkohandler, lokker hun ham modvilligt til at tage sin kommende svoger Ben med. Så de kan bonde og forhåbentlig fange en skurk- og det bliver en hæsblæsende oplevelse.

’Ride Along 2’ er en gennemsnitlig kliche-stænket buddy cop-komedie, og havde det ikke været for den komiske duo Ice Cube og Kevin Hart, så var der ikke meget at skrive hjem om. Instruktør Tim Story har hængt sin hat på makkerparrets sprængfyldte dynamik, og de redder gang på gang ’Ride Along 2’s fantasiløse scener. Ice Cube med sin afdæmpede, men cool macho-attitude overfor Kevin Harts speedsnakkende tøsedrengscharme, og især en heftig biljagt, hvor der flittigt leges med computerspil-referencer, er ganske vittigt.

Overdrivelse fremmer forståelsen og er et flittigt brugt greb til at skabe grin, men når det tager overhånd og karakterne mister troværdighed, så er det farligt for oplevelsen. Og Kevin Harts Ben er simpelthen til tider så dum, at det er umuligt at tro på karakterens geniale kompetencer i andre scener.

’Ride Along 2’ bi-roller falder generelt igennem og byder blandt andet på en usædvanlig afdæmpet og usjov Ken Jeong, en meget lidt skurke-agtig Benjamin Bratt, men dog en ganske charmende Olivia Munn som Ice Cubes James kvindelige pendant.

’Ride Along 2’ er kalorielet underholdning, der kun kan anbefales for makkerparret Ice Cube og Kevin Hart energiladede kemi.

Ekstramateriale
Blu ray'en indeholder 'Deleted scenes', 'Gag reel', 'Behind the scenes of Ride Along with us', 'Kevin and Cube: Brothers in Law', 'Inside Black Hammer Vision' og kommentarspor.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:

Universal Pictures.

Titel: Ride Along 2
Original Titel: Ride Along 2
Premieredato: 16. juni 2016
Instruktør: Tim Story
Skuespillere: Ice Cube, Benjamin Bratt, Bruce Mcgill, Kevin Hart, Olivia Munn, Ken Jeong, Sherri Shepherd, Michael Rose, Tika Sumpter, Arturo Del Puerto, Eric Goins
Spilletid: 102 min.
Selskab: Universal, 2016
Genre: Action , Humor
banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...