Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Star Trek Into Darkness (UHD + Blu-Ray)

8. oktober 2016 af Nikolaj Sonqvist

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Star Trek Into Darkness (UHD + Blu-Ray) billede

Til dem som bare skal se Spocks hudfolder.

Så er det lidt ekstra guf til Star Trek-fansene. Fortsættelsen til instruktøren J. J. Abrams' første Star Trek-film (2009): Star Trek Into Darkness (2013) ser nu dagens lys i form af en Ultra High Definition - Blu-ray udgave.

Kirk i episk kamp
Kaptajn Kirk (Chris Pine), Spock (Zachary Quinto) og resten af U.S.S, Enterprises besætning vender hjem fra planeten Nibiru i det ydre rum og finder en ustoppelig og altødelæggende kraft midt inde i Starfleet, der har ødelagt flåden. Verden er i krise.

Selvom Kirk bliver ritaget fra hans stilling pga. noget bureaukratisk ævl, så bliver han sat i spidsen for en menneskejagt efter en intergalaktisk terrorist, den deserterede Starfleet agent, Commander John Harrison (Benedict Cumberbatch), som er mester i manipulation med menneskeheden. Enterprise-holdet kastes ud et episk kamp på liv og død, hvor kærlighed og venskaber bliver sat på prøve. Men måske ligger der større konspirationer bag Kirks generhvervelse.

For de inkarnerede Star Trek fans
J. J. Abrams har fornyet Star Trek-serien med mere moderniserede udgaver af kult-serien. Star Trek så dagens lys allerede tilbage i 1966, hvor tv-seriens pilotafsnit tonede frem for første gang på amerikansk fjernsyn. Siden er det blevet til seks forskellige tv-serier fra næsten hvert sit årti, og indtil videre tre nye Star Trek-film.

Som film kan Star Trek: Into Darkness til tider godt drukner i effekter, ildkampe og eksplosioner, men formår at gøre det underholdende og aldrig helt uden mening. For at være helt med i universet kræver et Star Trek-nørde-diplom, men som dødelig kan vi sagtens være med og blive underholdt.

Filmen er lidt en blanding af Avatar (2009), Transfomers (2007), Mission Impossible III (2006) og Independence Day (1996) og derfor tydeligt et produkt af de seneste ti års actionfilm. Sci-fi og action bliver blandet behændigt og Abrams fingeraftryk er tydeligt imprægneret over hele filmen. Hvis man har fuldt med i tv-serierne Lost og Fringe, kan man let genkende Abrams stil.

What else is new?
Med den nye udgivelse her tre år senere, kan man med rette spørge sig selv: ”what else is new?” Udover at billedet selvfølgelig står klarere i 4K Ultra HD og lyden både tilbyder Dolby Atmos og Dolby TrueHD 7.1, hvad tilbyder den nye 2-disc edition os? Svaret er: ikke meget. Det er den samme film med det samme ekstra materiale. Bare i bedre kvalitet.

Paramount har forfinet den allerede flotte 1080p version fra et IMAX scan, og justeret en række scener (ca. 30 minutters spilletid) fra det grundlæggende 2.39:1 aspect ratio og blæst dem til en aspect ratio på 1.78:1, der fylder HELE din skærm ud. UHD-versionen efterlader ingen usete detaljer. Selv ansigtsudtryk i halvnær viser hudens detaljer og kontraster og farver er væsentligt forbedret. Så det hele er flottere, større og bedre og løfter selvfølgelig filmen visuelt og auditivt, hvilket også er en stor del af oplevelsen.

Men udgivelsen henvender sig kun til de største Stak Trek-nørder, der bare skal se Kaptajn Kirk og Spocks hudfolder og afprøve deres Atmos-anlæg hjemme i stuen. Til dem er UHD-udgaven en gave.Ekstramateriale
- Star Trek Into Darkness in high defnition with approximately 30 minutes of scenes expanded to fll the screen
- Creating the Red Planet (HD)
- Attack on Starfeet (HD)
- The Klingon Home World (HD)
- The Enemy of My Enemy (HD)
- Ship to Ship (HD)
- Brawl by the Bay (HD)

Filmen er venligst stillet til rådighed af Fox-Paramount.

Titel: Star Trek Into Darkness
Original Titel: Star Trek Into Darkness
Premieredato: 8. september 2016
Instruktør: J.j, Abrams
Skuespillere: John Cho, Karl Urban, Zoe Saldana, Bruce Greenwood, Anton Yelchin, Peter Weller, Simon Pegg, Chris Pine, Noel Clarke, Zachary Quinto, Benedict Cumberbatch, Alice Eve
Spilletid: 132 min.
Selskab: Paramount Pictures, Bad Robot, 2013
Genre: Action , Sci-Fi
Link: http://www.startrekmovie.com/


banner
Overskrift Højre Block
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskedeKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...