Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Ny Streamingtjen...
Tag 24 Minutter ...
Nordisk Film Inv...
Cph:Dox. 18. – 2...
Oscar-Arrangemen...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Kollision
Kollision billede

Jojo Rabbit
Knives Out - Var...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

The Equalizer 2

9. februar 2019 af Nikolaj Sonqvist

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Equalizer 2 billede

McCall er tilbage. Desværre.

Action-thrilleren The Equalizer 2 følger efter dens forgænger fra 2014 og har igen den Oscar-vinderen Denzel Washington i hovedrollen, som den beregnende, overlegne og dødsensfarlige tidligere Black-Ops Robert McCall, samt Antoine Fuqua i instruktørstolen.

Jeg anmeldte også The Equalizer tilbage i 2015 og var begejstret for filmen på trods af dens små fejl. Filmen var en bedre og mere indholdsfuld udgave af en film som Taken (2008) og Denzel viser også, at hans skuespil indeholder mere dybde.

I The Equalizer 2 følger vi igen McCall, hvor han denne gang skal hævne en af sine venner, som er blevet myrdet. Problemet med filmen er, at hovedhistorien ikke er særlig interessant eller pirrende. Hvor etteren bragte os ind i en kriminel underverden med prostitution og kvindehandel med unge piger, forfølger efterfølgende et intetsigende plot om Robert McCalls gamle kollegaer, der udfører en konspiration mod ham. Samtidigt følger vi et sideplot omkring McCalls nabodrengs dårlige selskab af gangster-venner, der i særdeleshed håndteres kejtet.

Men filmens største problem i forhold til etteren er filmens skurk. Hvor vi i etteren havde den psykotiske Teddy Rensen AKA Nicolai Itchenko, der var helt uden empati og blev spillet fantastisk af Marton Csokas, har vi i The Equalizer 2 McCalls gamle kollega DIA operative Dave York (Pedro Pascal), som både mangler en ægte skurk karisma og karakterdybde.

McCalls retfærdighedssans er så høj, at han sjældent kan lade noget ulovligt eller lurvet gå ubemærket forbi ham. Han skal blande sig og bringe kosmos og balance i hans perfekte verden. Og netop dette tema bliver også efterladt i baggrunden her i efterfølgeren, og i det hele taget er The Equalizer 2 en langt mindre actionfyldt og fokuseret film end sin forgænger.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Universal Pictures.

Titel: The Equalizer 2
Original Titel: The Equalizer 2
Premieredato: 24. januar 2019
Instruktør: Antoine Fuqua
Skuespillere: Denzel Washington, Jonathan Scarfe, Bill Pullman, Orson Bean, Sakina Jaffrey, Melissa Leo, Pedro Pascal, Ashton Sanders, Kazy Tauginas
Spilletid: 121 min.
Selskab: Universal Pictures, 2018
Genre: Action , Krimi , Thriller
Link: http://www.equalizer.movie/site/


banner
Overskrift Højre Block
Black Christmas
Jojo Rabbit
Dark Waters
The Peanut Butte...
Kød & Blod
Weathering with You
Black And Blue
En Helt Almindel...
Jumanji: The Nex...
Escape at DannemoraKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...