Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Allerførste Smugkig
Marie Reuther Vi...
Buster Er Klar T...
Tyske Filmdage, ...
Oscar 2021

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Chaos Walking
Chaos Walking billede

Spiral: From The...
Luca
Black Widow


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

The Godfather Trilogy - Omertà Edition

16. oktober 2017 af Nikolaj Sonqvist

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Godfather Trilogy - Omertà Edition billede

Gudfader! Endnu en udgivelse!

Når Nino Rotas ikoniske score blæser ud over hovedmenuen til billederne af en af verdens bedste trilogier, så bliver man straks suget ind i nostalgien og det mafia-univers der har været populært siden sin første film i 1972 og som senere blev fulgt op af yderligere to film i 1974 og 1990.

Instruktøren Francis Ford Coppolas filmserie, baseret på Mario Puzos forlæg, er gang på gang udkommet i forskellige udgaver på både DVD og Blu-ray. Ved at genudgive serien endnu engang er det primære formål selvfølgelig at sælge flere boxset til nye eller gamle hardcore fans. Men hvad kan den nye Omertà Edition så tilbyde?

Boxsettet indeholder selvfølgelig de nylige restaurerede film The Godfather I, II og III, samt samme bonus disk med ekstra materiale som i den seneste udgivelse: The Coppola Restoration fra 2008 og 40th Anniversary Collection fra 2012. Der er kommentarspor af Coppola på alle tre film og det nye er samle-triviakort, magnetbogstaver, en scenes anatomi-fold-ud-kort og citatkort. Og hvad er mere rammende en citatkort og citat-puslespil fra en af de mest citerede filmuniverser?

Filmene kan man ikke tage noget fra. De står stadig flot restaureret og er ligeså ikoniske, som de altid har været. Det er tre mesterværker, hvor de to første dog for altid vil være de bedste efter min mening.

Skal man så købe Omertà Edition? Hvis du i forvejen ejer et Godfather boxset (og det gør du!), så er den eneste grund til at købe den nye udgave, at den fylder lidt mindre på reolen end de tidligere udgivelser. Citatkort og trivia-kortene er kun sjove gimmicks til at tiltrække nogle af de hardcore fans, men de har nok efterhånden lugtet lunten. Hvis du af uforklarlige årsager ikke ejer en udgave af trilogien, så kan du trygt gå ned og købe den nyeste Omertà Edition og blive introduceret til en af verdens bedste trilogier.

Filmene får selfølgelig 6 stjerner, men udgivelsen her får kun 2 stjerner, fordi Omertà Edition bare er mere af det samme igen tilføjet lidt ”eksklusiv” merchandise, man sagtens kan leve uden.

Titel: The Godfather Trilogy - Omertà Edition
Original Titel: The Godfather Trilogy - Omertà Edition
Premieredato: 26. september 2017
Instruktør: Francis Ford Coppola
Skuespillere: Robert De Niro, John Cazale, Marlon Brando, Al Pacino, James Caan, Robert Duvall, Diane Keaton, Talia Shire
Spilletid: 547 min.
Selskab: Twentieth Century Fox Home Entertainment Warner Bros., 1972, 1974, 1990
Genre: Drama , Krimi


banner
Overskrift Højre Block
Spiral: From The...
Kastanjemanden (...
Nowhere Special
Cruella
First Cow
De ting, vi sige...
Mafiaens Børn
Luca
The White Lotus ...
Miss OsakaKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...