Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

The Hunger Games: Mockingjay – Part 1

19. november 2014 af Michelle Luna Bordig

4 stjerner Skriv en kommentar

The Hunger Games: Mockingjay – Part 1  billede

Katniss Everden er tilbage! Klar til kamp og hun giver ikke op.

Sidst vi befandt os i Hunger Games universet så vi, at Katniss Everden (Jennifer Lawrence) fyrede en pil af mod arenaens himmel, hvilket gjorde, at arenaen gik i tusind stykker. Katniss og Peeta (Josh Hutcherson) blev skilt ad, og nu venter opgøret.

Katniss befinder sig i Distrikt 13, og vil, til at starte med, ikke påtage sig rollen som den officielle Mockingjay-forkæmper. Men Distrikt 13s Præsident Coin (Julianne Moore) får overtalt Katniss, og de begynder nu at planlægge kampen mod ”The Capitol” og præsident Snow (Donald Sutherland). Peeta holdes fanget hos præsident Snow, og bliver stærkt manipuleret.

Præsident Snow beordrer sin hær til at udslette alle, der vil være en del af opgøret og som er på Katniss’ side. Men det stopper ikke Katniss og hendes hold af modige kæmper, og så begynder kampen for alvor! Samtidig forsætter trekantsdramaet mellem Katniss, Gale og Peeta. Gale (Liam Hemsworth) gør alt hvad han kan for at støtte og få Katniss’ opmærksomhed, men hendes tanker er hos Peeta.

Filmen svinger fra nervepirrende, spændende scener til at være så sentimentale, at man næsten begynder at tude. Hvilket er, hvad Katniss gennemgår. Det ene øjeblik er hun ude og kæmpe og det næste græder hun over at se Peeta og hvordan præsident Snow har forandret ham. Jennifer Lawrence leverer endnu en gang en fremragende præstation som Katniss Everden. Man tror og føler med hende hele vejen igennem, mens hun svinger fra den ene yderlighed til den anden.

Dog er ingen bedre end Donald Sutherland til at spille kold og kynisk, hvilket han er hele vejen igennem. Julianne Moore er den seneste tilføjelse til holdet. Også hun leverer en glimrende performance som en leder, der bliver nødt til at holde hovedet koldt og have overblikket.

Hunger Games efterlader os midt i spændingen og det eneste vi kan gøre er, at vente et års tid på del 2, som er afslutning på denne serie. Imens kan man lade sig underholde af The Hunger Games: Mockingjay – Part 1.

Titel: The Hunger Games: Mockingjay – Part 1
Original Titel: The Hunger Games: Mockingjay – Part 1
Premieredato: 19. november 2014
Instruktør: Francis Lawrence
Skuespillere: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Donald Sutherland, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Philip Seymour Hoffman
Spilletid: 123 min.
Selskab: Nordisk Film 2014
Genre: Action , Adventure
Link: http://www.thehungergamesexplorer.com/us/epk/mockingjay-part1/
Foto: Nordisk Film
Foto: Nordisk Film
Foto: Nordisk Film
Foto: Nordisk Film
Foto: Nordisk Film
Foto: Nordisk Film
Foto: Nordisk Film
Foto: Nordisk Film


banner
Overskrift Højre Block
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...