Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Oscar 2021
Dansk Spillefilm...
Robertprisen 2021
Omfattende Udvid...
Bag Skyerne – Nå...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Lille Sommerfugl
Lille Sommerfugl billede

The High Note
Promosing Young ...
Minari
Sjæl
Chaos Walking
Retfærdighedens ...
Spiral: From The...
I Krig Med Morfar


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

The Spy Who Dumped Me

10. februar 2019 af Nikolaj Sonqvist

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Spy Who Dumped Me billede

McKinnon brillerer i hæderlig spionkomedie.

Blu-ray-coveret på filmen The Spy Who Dumped Me inviterer til at alle ens fordomme overfor de dårligste klichéfyldte spionkomedier bliver lukket ind samtidigt med dine skeptiske briller kommer på og paraderne kommer op.

Spionkomedier kan sagtens være ret så vellykkede: se på Top Secret! (1984), True Lies (1994), Austin Powers: International Man of Mystery (1997) eller Johnny English (2003). De kan også være middelmådige sjove som RED (2010) eller absolut ringe som Spy Hard (1996) eller Get Smart (2008).

Både titlen, coveret og traileren til The Spy Who Dumped Me peger på at filmen høre til den absolutte bundklasse. To, tilsyneladende bimbos på en hæslig lilla baggrund, der forsøger at se ”chick” ud, og to Bond-klædte polerede duksedrenge foran en hæslig photoshop-eksplosion. Titlen lyder utilgivelig dum: ”spionen der slog op med mig” - virkelig?. Og traileren appellere ikke just til den maskuline publikum, udover de to førnævnte bimbos.

Men hvorfor er det så, at filmen faktisk fungerer bedre end forventet? Det er bestemt ikke filmens dumme plot om to 30-årige veninder, der bliver kastet ud i en international konspiration fordi de er kommet i besiddelse af Audreys (Mila Kunis) ekskærestes USB-nøgle og derfor skal redde verden. Det bestemt heller ikke filmens actionsekvenser eller tossede håndlangere, og ej heller den søde Mila Kunis i hovedrollen.

Nej, det er udelukkende på grund af den rapkæftede og ligefremme Morgan spillet af Kate McKinnon. Der er hendes replikker, karakter og komedietalent, som hele filmen hviler på. Det er udelukkende scenerne med hende, at man slår op i latter. For det gør man faktisk i denne tossede spionkomedie. Det er for eksempel ikke morsomt, at Audrey gemmer et USB-stik i sine vagina, men det er derimod Morgans håndtering af situationen.

The Spy Who Dumped Me er langt fra den bedste spionkomedie i filmhistorien og man kan sagtens være den foruden. Men har man brug for lidt østrogenhumor og en billig omgang underholdning, er filmen helt sikkert en mulighed. Men se den kun for McKinnons skyld.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: The Spy Who Dumped Me
Original Titel: The Spy Who Dumped Me
Premieredato: 3. januar 2019
Instruktør: Susanna Fogel
Skuespillere: Justin Theroux, Mila Kunis, Sam Heughan, David Iserson, Kate Mckinnon, Vilma Szécsi, Blanka Györfi-Tóth, Lolly Adefope, Dustin Demri-Burns, Hasan Minhaj
Spilletid: 117 min.
Selskab: Imagine Entertainment, Lionsgate, Bron Studios, 2018
Genre: Action , Humor
Link: https://www.thespywhodumpedme.movie/


banner
Overskrift Højre Block
Chaos Walking
Promising Young ...
Den Anden Side
Minari
Once Were Brothe...
Sound of Metal
Two Weeks to Liv...
Sjæl
The Secrets We K...
Things Heard & S...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...