Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The twins effect.

27. september 2006 af Henrik Andersen

4 stjerner Skriv en kommentar

The twins effect. billede

Fra Hong Kong kommer en ægte vampyr action basker der indeholder flere spark og uovertrufne set-ups end du umiddelbart kan forstille dig. Også kung-fu idolet Jackie Chan dukker op i en lille rolle.

Den benhårde vampyrjæger Reeve ( Ekin Chen ) arbejder for "The Anti-Vampire League". Efter en hård kamp på en banegård mister han sin elskede partner og allierede i kampen imod vampyrern. Han lover sig selv aldrig mere at blive forelsket i nogle han skal kæmpe sammen med.
Han nye partner Gypsy ( Gillian Chung ) er imidlertid meget lun på ham. Hun har faktisk mest meldt sig på holdet for at være tæt på sit elskede idol.
Reeves søster Helen ( Charlene Choi ) er forelsket i vampyren Kazef ( Edison Chen ). Kazef er godt nok vampyr men af den slags der helst vil drikke blod der er tappet på flaske. Men leveringerne af årgangs blodet stopper og Helen vil gøre alt for at hjælpe sin elskede med hans blod problem.
Som om Reeves ikke har problemer nok i de 2 piger, så ankommer den onde vampyr fyrste Dekatos til Hong Kong. Han er på jagt efter en gammel vampyr bibel, hvori der står ting som kan hjælpe ham til at blive verdenshersker. Men han skal bruge blodet fra en vampyrprins, og denne prins viser sig at være ingen ringere end Kazef.
Scene er sat for en masse slagsmål og øretæver i et mørkt og dystert Hong Kong hvor ældgammel mystik blandes med moderne våben og spidse hjørnetænder.

Instruktøren Dante Lam har ikke kun lavet film i den fantastiske genre. Han har også lavet flere politi film, hvoraf den bedste er Beast Cops fra 1998.

Charlene Choi og Gillian Chung, der spiller de to smukke vampyrdræbere Helen og Gypsy, er også kendt for andet end at slå udøde i jorden. De danner nemlig tilsammen den i Asien, meget berømte pop duo: Twins. Trods deres relative utrænede skuespillerkarriere er de nu ganske gode i The twins effect. De levere varen og ser både søde og sexede ud med deres skarpe sværd og smidige håndkantslag.

Den alle steds nærværende martial Art super stjerne Jackie Chan, har været med til at putte penge i The twins effect, og han har heller ikke kunne modstå selv at have en lille rolle i selve filmen. Han spiller en ambulance fører, der skal giftes med den døddrukne Karen Mok ( en anden Hong Kong superstar ). Heldigvis får vi også et par smagsprøver på Jackies kunnen og som altid er han top dollar underholdning i verdensklasse. Selvfølgelig sælger The twins effect lidt på Jackie Chans navn, men heldigvis er der spark nok i den, til at den sagtens kan stå på egne ben.
Jackie Chan synger også filmens titelnummer sammen med Twins duoen. Jo der er mange multitalenter i Hong Kong.

The Twins Effect er fyldt med Hong Kong stjerner i stører eller mindre roller båden foran og bag kameraet. Som nævnt optræder Jackie Chan på slap line både som skuespiler og en del af producer teamet. Men også Karen Mok og Bay Logan har mindre, men absolut velspillede roller. Mok som Jackie Chans kommende hustru og Logan som en bad guy der får klø af selveste Mr. Chan.

The twins effect, der også bærer titlen The vampire effect fik i 2004 en fortsættelse i The twins effect II. Denne er ikke en direkte fortsættelse og har umiddelbart ikke så meget at gøre med handlingen i den første.

The twins effect er en fantastisk Hong Kong film, der har alt det en sådan kan rumme, og det er bestemt ikke småting. Som vanligt skifter stilen fra komedie til drama og så til gys og den vildeste action. Der spilles på alle tangenter og alt kan ske. Lige præcis som det skal være i en Hong Kong produktion. Det er selvfølgelig altid en temperament sag om man kan lide den her type film, men hvis man er fan af genren så er The twins effect et must.

Der er masser af flot koreograferet action hvor der bruges løs af Wire Work. heftig akrobatik og kampsports teknikker der ville give Van Damme nervøse trækninger.
Disse flotte kampsekvenser foregår på spændende lokationer og det er bestemt med til at højne standarden. Tag for et eksempel de første 10 minutter af filmen der er en lang action scene der foregår på en banegård. Der kæmpes i og omkring en togstamme og ideerne og de kreativt udtænkte optrin er noget af det mest spændende undertegnede har set i lang tid. For slet ikke at tale om klimakset der foregår i en kirke og hvor de to Twins piger virkelig får lov til at svinge sværdene imod en massiv flok vampyrer, der selvfølgelig alle går deres undergang i møde, i dette ultimative showdown.

The twins effect er super underholdning i bedste Hong kong stil. Hatte af for at den endelig er blevet distruperet i vores bette land. Så hvis du er til asiatisk action når den er vildest kommer du ikke uden om denne lille perle fra det eksotiske østen.

Ekstramateriale:

Der er på denne udgivelse et making of program af The twins effect og en trailer til filmen. Making of programmet er meget underholdende uden dog at gå i dybden med noget særligt. I programmet indgår den musikvideo som Twins og Jackie Chan har lavet til titel nummeret, og den er da bestemt et kig værd.

Traileren er spændende og giver et fint indblik i hvad det hele drejer sig om.

2 ud af 6 mulige stjerner for ekstramaterialet på The Twins effect.

Filmen er venligst udlånt af Universal Pictures.

Titel: The twins effect
Original Titel: Chin gei bin.
Premieredato: 29. september 2006
Instruktør: Dante Lam
Skuespillere: Edison Chen, Ekin Cheng, Anthony Wong Chau-Sang, Josie Ho, Charlene Choi, Gillian Chung, Jackie Chan, Karen Mok.
Spilletid: 107 min.
Selskab: Universal Pictures. 2003
Genre: Adventure
Det engelske cover. Her hedder The Twins Effect - The Vampire Effect. Måske en mere rammende titel ?
Det engelske cover. Her hedder The Twins Effect - The Vampire Effect. Måske en mere rammende titel ?
Det Danske Cover til The Twins effect.
Det Danske Cover til The Twins effect.


banner
Overskrift Højre Block
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...