Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023
Franske Filmmand...
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den, Der Lever S...
Den, Der Lever Stille billede

Livsvidner - Gud...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

The Wedding Ringer

19. september 2015 af Nikolaj Sonqvist

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Wedding Ringer billede

Ensom mand hyrer kæk forlover til drømmebryllup… og det var så det.

Hyr en forlover
Efter at Doug Harris (Josh Gad) har endevendt sin telefonliste med gamle skolekammerater og perifere bekendtskaber, må han indse, at han nok ikke har nogen forlover til sit forstående bryllup. Eller nogen venner i det hele taget. Da Doug har scoret den uopnåelige drømmepige vil han ikke tabe ansigt, og hyrer derfor Jimmy Callahan (Kevin Hart) fra firmaet Best Man Inc. til at spille hans forlover og til at finde de seks andre manglende venner, som Doug har lovet sin kone vil være tilstede ved brylluppet om to uger.

Jimmy, eller Bic Mitchum som er hans dæknavn bliver, insisterer på, at det er ren business, når han agerer forlover, og man er ikke bedste venner bagefter. Men måske kan der gøres en undtagelse med Doug? Og måske lærer Doug en ting eller to om sit eget forestående ægteskab, om at hele scenariet i virkeligheden ikke er så drømmepige-agtigt, som han hele tiden har bildt sig selv ind.

Forglemmelig
Det er Jeremy Garelicks første film som instruktør, men har tidligere skrevet manuskriptet til The Break-Up (2006). The Wedding Ringer ligger sig i tradition med de såkaldte rom-coms, romantiske komedier. Ja, vi kan bare sammenligne med lignende titler The Wedding Singer (1998) , The Wedding Planner (2001), Wedding Crashes (2005) og The Wedding Date (2005). Selvom hundredevis af andre kunne ligeså være nævnt, så skal det siges med samme, at The Wedding Ringer ligger sig blandt de bageste og mest forglemmelige af slagsen.

Selvfølgelig er stereotyperne den homoseksuelle bryllupsplanlægger, den misfornøjede svigerfar og den upassende bedstemor til stede, ledsaget af moderne popmusik (Will.i.am, Bruno Mars) og en gang imellem humor under bæltestedet. En lille teaser til sidstnævnte er scenen hvor Doug får slikket peanutbutter af pikken af en hund…

Josh Gad (Jobs, 2013) og Kevin Hart (Grudge Match, 2013, Get Hard, 2015) spiller såmænd udmærket, mens Kaley Cuoco-Sweeting (The Big Bang Theory), som Dougs overscoring af en brud, generelt er irriterende. Af uforklarlige årsager findes de flere scener i filmen som direkte virker unødvendige og forstyrrende til plottet. Hvorfor skal vi se en fem minutter lang amerikansk fodboldkamp mellem Doug, Bic og de andre venner mod svigerfaren og hans venner? Jo jo, hvis den nu havde været sjov, men det er den bare ikke!

Lej Lej en familie
The Wedding Ringer bidrager ikke med noget nyskabende og er en film, som er hurtigt glemt igen. Næh, se hellere Lej en familie A/S (2012), som er en dokumentarfilm om, hvordan konceptet om at leje familiemedlemmer til begivenheder lever i bedste velgående i Japan. Ja konceptet eksisterer virkeligheden og det behøver vi ikke have nogen ringe rom-com til at minde os om.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Universal Pictures.

Titel: The Wedding Ringer
Original Titel: The Wedding Ringer
Premieredato: 28. august 2015
Instruktør: Jeremy Garelick
Skuespillere: Kevin Hart, Josh Gad, Kaley Cuoco-Sweeting, Affion Crockett, Mimi Rogers, Ken Howard, Cloris Leachman, Jenifer Lewis, Olivia Thirlb
Spilletid: 101 min.
Selskab: Sony Pictures, Universal Pictures, 2015
Genre: Humor , Romantik
Link: http://www.sonypictures.com/movies/theweddingringer/site/


banner
Overskrift Højre Block
Brænd alle mine ...
John Wick: Chapt...
The Fabelmans
Revir
Vi er Rusland, C...
Boston Strangler...
A Journey and th...
Dreaming Arizona...
The Last Of Us (...
The InspectionKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...