Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

This Is The End

17. marts 2014 af Nikolaj Sonqvist

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

This Is The End billede

Hollywoodstjerner må tage ansvar for hinanden!

De gode venner James Franco, Jonah Hill, Seth Rogen, Jay Baruchel, Danny Mcbride og Craig Robinson er til fest i James Francos Hollywood-hus sammen med et stort antal andre Hollywoodberømtheder. Men desværre er det samtidigt dagen, hvor jorden går under og pludselig står Los Angeles i flammer udenfor deres vinduer. Vennerne er nød til at barrikaderer sig i huset, mens verden, som de kender den, langsomt falder fra hinanden omkring dem. Med pludselig mangel på mad og drikke bliver deres venskaber for alvor sat på prøve og er måske i endnu større opløsning end verdenen udenfor vinduet.

Seth Rogen og Evan Goldbergs instruktørdebut This is the End er på papiret en åndsvag film. Historien om seks venner fanget i et hus, mens ragnarok banker på døren, burde måske aldrig have forladt tegnebrættet i første instans.
Men gimmicken omkring at lade kendte Hollywoodstjerner spille sig selv (eller karikaturer af sig selv) er filmens mest geniale påfund og humoren i filmen er grotesk nok til, at den slipper godt af sted med det hele. For selvfølgelig er de apokalyptiske proportioner kun et bibelsk baggrundstæppe for en historie om venskab og gruppedynamikker.

Metalaget med at skuespillerne spiller versioner af sig, som publikum skal tro er deres private jeg, er velfungerende og sjovt for publikum, men sikkert endnu sjovere for skuespillerne selv. Selvfølgelig er det uvirkelige versioner af dem, men man får følelsen af, at alligevel komme ind bag den private facade i Hollywood. Publikum bliver gjort til paparazzi.

Spørgsmålet er så, hvor gode venner man egentlig er, når jorden er ved at gå under. Her tænker man sikkert mere på at redde sig selv, og her bidrager metalaget endnu engang til illusionen om venskaber i berømtheders kredse. For er det sande venskaber eller professionelle venskaber, der er mere logiske og platoniske? Og er Milky Way problematikken egentlig et større problem end selve dommedag?

Blandt de andre kendisser kan nævnes Michael Cera, Emma Watson, Christopher Minz-Plasse, Rihanna, Paul Rudd og Channing Tatum. Cera spillere særdeles upassende drug addicted og Emma Watson tager sit Hermione-persona til et højere niveau. Det er sjov og ballade og virkeligt underholdende alt sammen, men filmen går ikke over historien. Den bliver måske i virkeligheden ligeså platonisk Hollywoodvenskaber.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Sony.

Titel: This Is The End
Original Titel: This Is The End
Premieredato: 13. marts 2014
Instruktør: Evan Goldberg, Seth Rogen
Skuespillere: Seth Rogen, James Franco, Jonah Hill, Jay Baruchel, Danny McBride, Craig Robinson, Michael Cera, Emma Watson, Jason Segel, Paul Rudd, Kevin Hart, Rihanna, David Krumholtz, Evan Goldberg
Spilletid: 107 min.
Selskab: Sony Pictures, 2013
Genre: Drama , Humor
Link: http://www.sonypictures.com/movies/thisistheend/discanddigital/


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...