Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Fri Mand
Fri Mand billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Thor: Love and Thunder

6. juli 2022 af Maria Bjerregaard

3 stjerner Skriv en kommentar

Thor: Love and Thunder billede

Der er masse af larm, torden og superhelte, men den nyeste Thor-film bliver desværre kun middelmådig underholdning.

Det er snart fem år siden, at «Thor: Ragnarok» havde premiere, og blev hurtigt anset som en af det bedste Thor-film. Den lancerende også den newzealandske instruktør Taika Waititi, som mange mente redede hele franchisen. Nu står Waititi igen bag det seneste Thor film, og selvom der er torden og lynild, har Thor vist mistet magien.

Efter begivenhederne i ”Avengers:Endgame” lever Thor (Chris Hemsworth) forsat sit liv som tordenguden. Dog varer freden ikke længere, da den galaktiske hævner, Gorr (Christian Bale) har gjort det til sin vendetta at udrydde alle guder. Thor bliver nødt til at gøre sig klar til kamp med hjælp fra Valkyrie (Tessa Thompson), Korg (Taika Waititi) og Thors ekskæreste Jane (Natalie Portman), som på mystisk vis nu er i besiddelse af Thors gamle hammer, Mjølner.

Chris Hemsworth har altid været skøn i rollen som Thor, og det er han bestemt også i denne film. Desværre er der ikke særlig meget for ham at arbejde med. Der er nærmest ingen historie eller spændende plot, der motiverer vores karakterer længere, og det føles som om, at Marvel forsøger blot at holde tordenguden i live med ligegyldigheder.

Christian Bale må siges at være den kedelige tilføjelse til hele Marvel universet. Ikke fordi han ikke er god, men skurke-karakteren er utrolig kedelig og ligner en Voldemort-efterligning. Selvom skønne Natalie Portman er vendt tilbage til franchisen, virker det ikke som om, der er noget substans eller mening ved at gøre hende til den kvindelige Thor – og det virker udelukkende som et håbløst forsøg på at få en klichéfyldt kærlighedshistorien stablet på benene igen.

Selvfølgelig er det Marvel, hvilket også betyder kampscener, lys og farver. Det er også en meget flot film. Derfor kunne det have været dejligt, hvis der var fokuseret mere på et god og solidt superhelteplot. Der er næsten ingen sammenhæng imellem de seneste Marvel-film længere, hvilket er ærgerligt. Det betyder, at vores hovedkarakterer ikke rigtig har noget formål med deres heltegerninger længere, og Marvel forsøger blot at holde dem i live.

”Thor: Love and Thunder” er en af Marvel svageste film til datos. Thor har mistet magien, og selv dens begrænsede humor kan ikke redde et meget tyndt og intetsigende plot. Filmen vinder på den visuelle side, da den er flot og velproduceret, men plottet lever desværre ikke op til Marvel standarder.

Titel: Thor: Love and Thunder
Original Titel: Thor: Love and Thunder
Premieredato: 6. juli 2022
Instruktør: Taika Waititi
Skuespillere: Chris Hemsworth, Christian Bale, Tessa Thompson, Jaimie Alexander, Taika Waititi, Russell Crowe, Natalie Portman
Spilletid: 119 min.
Selskab: Marvel Studios, Disney, 2022
Genre: Action , Adventure , Humor


banner
Overskrift Højre Block
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært År
HUNGER GAMES: TH...
MIRAKLET I GULLS...
FORSVUNDET I NATTENKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...