Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...
Spansk Doña Zine...
Robert Nominerin...
Franske Filmmandage

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jomfruer Fra Rummet
Jomfruer Fra Rummet billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Trainwreck

27. februar 2016 af Nikolaj Sonqvist

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Trainwreck billede

En komedie som langsomt kører af skinnerne

Amy (Amy Schumer) nyder sit uforpligtende singleliv med fester, druk og enten engangsknald med tilfældige fyrer eller med sin kæreste, Steven (John Cena). Amy har slet ikke behov for et fast forhold og fnyser nærmest af sin vordende søster Kims (Brie Larson) familieliv. Amy skriver til dagligt for et mandeblad og hendes usympatiske chef Dianna (Tilda Swinton) giver hende til opgave at skrive om sportslægen Aaron (Bill Harder), der hjælper nogle af de største amerikanske sportsatleter.

Amy aner intet om sport, men får modvilligt opgaven om at interviewe Aaron, der er bedste venner med basketstjernen LeBron James, som Amy ikke aner, hvem er. Aaron er i modsætning til Amys andre mænd i livet langt mere jordnær og han falder hurtigt for Amys charme og til tider grænseoverskridende adfærd. Men spørgsmålet er, om Amy kan blive voksen og begynde at tage ansvar.

Det er den 34-årige amerikanske komiker Amy Schumer, som spiller hovedrollen og skrev manuskriptet til Trainwreck. Schumar er lige nu blandt varmeste standup-navne i USA, hvor hendes direkte humor trækker paralleller til den danske komiker Linda P. Instruktøren er Judd Apatow, som har skrevet og instrueret komedier som The 40-Year-Old Virgin (2005) og Knocked Up (2007), men mere sigende har haft en finger med i komedier som enten manuskriptforfatter og producer i The Cable Guy (1996), Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004), Superbad (2007), Forgetting Sarah Marshall (2008), You Don't Mess with the Zohan (2008), Step Brothers (2008), Pineapple Express (2008), Bridesmaids (2011) og Anchorman 2: The Legend Continues (2011). Med disse to komiske talenter om bord, ligner Trainwreck udadtil en stensikker succesfuld komedie.

Selvom filmen formår at frembringe en del smil på læben, vil den aldrig gå over historien som en af de ikoniske komedier, man bare skal se. Der er flere sjove momenter, som i begyndelsen da faren Gordon Townsend (Colin Quinn), belærer sine små unge døtre Amy og Kim om, at monogami ikke er realistisk, fordi han skal skildres fra moderen. Ligeledes er scene, hvor Amy beder ”kæresten” Steven om at snakke lidt frækt til hende, og han ikke kan snakke om andet en energiindtag, kost, ernæring og sportsreferencer. Næppe noget som tænder de fleste.

Trainwreck er som film ikke et decideret toguheld, men kører ikke rigtig på skinner som en sjov komedie. Filmen kører humormæssigt langsomt af sporet og minder i sidste ende mere om en blanding mellem romantisk drama og Bridget Jones Dagbog (2001).

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Universal Pictures.

Titel: Trainwreck
Original Titel: Trainwreck
Premieredato: 29. januar 2016
Instruktør: Judd Apatow
Skuespillere: Amy Schumer, Bill Hader, LeBron James, Vanessa Bayer, Tilda Swinton, Brie Larson
Spilletid: 129 min.
Selskab: Universal Pictures, 2015
Genre: Drama , Humor , Romantik
Link: http://www.trainwreckmovie.com/?redirect=off


banner
Overskrift Højre Block
meter i sekundet
Aftersun
Karaoke Paradise
Regnen skyller a...
Den blinde mand ...
Babylon
Willow (Disney+)
The Pale Blue Ey...
Ét år, én nat
Operation Fortun...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...