Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Transporter 2

15. april 2006 af Kristian Jensen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Transporter 2 billede

Hurtige biler, hurtige damer og hurtige tæsk!!

Englands svar på Bruce Lee, Jason Statham, er tilbage i rollen som Frank Martin i Louis Leterriers efterfølger til hans film The Transporter fra 2002.

Historien i Transporter 2 forgår denne gang i Miami, hvor Frank Martin er blevet hyret som bodyguard for sønnen af en højtstående politiker. Da sønnen bliver kidnappet af nogle skånselsløse narkobagmænd, må Frank tage sagen i egen hånd og redde drengen og hans familie, inden det er for sent. Tiden løber hurtigt for Frank, der ikke kun må tage kampen op med narkobagmændene og deres smukke men psykopatiske kvindelige lejemorder Lola, men samtidig også må finde en kur mod den dødelige virus, som skurkene har tænkt sig at slippe løs i Miami. Sagen forværres yderligere da Frank bliver politiets hovedmistænkte i kidnapningssagen.

Manuskriptet er igen skrevet af den yderst produktive franskmand Luc Besson, der ligeledes stod bag drejebogen til den første film i serien. Det er tydeligt at Besson ikke har haft overskud til at gennemarbejde manusset ordentligt, da historien og replikkerne i Transporter 2 er noget af det værste jeg har set i lang tid, og det er en stor skam, da filmen har det visuelle potentiale til at blive en virkelig fed actionfilm.

Louis Leterrier har heldigvis evnen til at tage en historie der er så langt ude, og alligevel gøre den seværdig. Dette skyldes ikke mindst Jason Statham i rollen som Frank Martin, der er noget at det sejeste jeg længe har set. Indledningssekvensen hvor Frank Martin lige bliver nødt til at tage sin jakke af (den er jo lige blevet renset) inden han hæmningsløst tamper livet ud af 4 biltyve, er røget direkte ind på min liste over de fedeste bad-ass moments på film.
Det er generelt det flotte actionsekvenser der redder Transporter 2 fra at blive en yderst kedelig affære.
Jeg er sikker på at vi i fremtiden, kommer til at se meget mere til Jason Statham, der langsomt er på vej til at etablere sig et navn i Europa såvel som i USA.

Transporter 2 er den type film man skal se en søndag eftermiddag, hvor tømmermændene er lidt for store, til at man gider lave noget andet. Det er ligegyldig underholdning, der ser umådelig godt ud!
Jeg vil nu stadig anbefale den første film i rækken, ene og alene af den grund, at historien er bedre.

Ekstramateriale:
Der er desværre ikke noget ekstramateriale på dvd’en. Dog finder man et ”inside look” klip fra den nye Martin Lawrence komedie ”Rebound”, der ene og alene har gjort mig til fortaler for, at der indføres minuspoints, når der skal anmeldes ekstramateriale – fy for den!!
Nul stjerner.

Filmen er venligst stillet til rådighed af
SF/Fox.

Titel: Transporter 2
Original Titel: Transporter 2
Premieredato: 11. april 2006
Instruktør: Louis Leterrier
Skuespillere: Jason Statham, Alessandro Gassman, Amber Valletta, Kate Nauta, Matthew Modine, Jason Flemyng, Keith David, Hunter Clary
Spilletid: 87 min.
Selskab: Europa Corp 2005/ 20th Century Fox 2006
Genre: Action
Link: http://www.transporter2movie.com/

banner
Overskrift Højre Block
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...
Monkey Man
Immaculate
Fire døtreKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...