Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Sophia Loren Ven...
Disney+ Streamin...
70Mm-Film Samler...
Missionen, Der Æ...
Se Den Tony Awar...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Come Play
Come Play billede

Erna I Krig
Little Women
Kaptajn Sabeltan...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Du er her: Forside - Forum - Nyheder - Bond-manuskript stjålet i Sony-hacking

Bond-manuskript stjålet i Sony-hacking

Skrevet 15. december 2014 kl. 00:40 af Daniel Hartvig NielsenEn tidlig version af manuskriptet til "Spectre", den kommende James Bond-film, er blandt de stjålne dokumenter fra Sonys hackerangreb, som kun bliver værre og værre.

Alt fra leaks af kommende storfilm til upassende e-mails er kommet frem under den kørende Sony-hacker skandale. Og nu melder Eon Productions, der blandt andre er en del af produktionen på den kommende James Bond-film "Spectre", sig under fanen af forurettede. Produktionsselskabet beretter nemlig nu, at en tidlig version af manuskriptet til den kommende James Bond-film er stjålet.

Som om det ikke skulle være det eneste, så har flere interne e-mails også afsløret et skyhøjt budget, voldsomme lønning og andre pikante detaljer omkring "Spectre". Det forlyder således, at filmens budget skulle have været oppe på hele $300 millioner, hvilket blandet andet har betydet en udskydelse af filmen, således at en regulering kunne finde sted.

Endvidere berettes det at "Sherlock"-skurken Andrew Scott er valgt på bekostning af "12 Years a Slave"-hovedrolleindehaveren Chiwetel Eijofor, grundet sidstnævntes høje løn, som eftersigne skulle være $1 million højere end Scotts løn. Ydermere skal Scott indtage rollen som ny M16-ansat og ikke skurk som flere medier i første omgang har meldt ud.

Sidst men ikke mindst, så rygtes det også at Daniel Craig selv tager en høj hyre for at trække i Agent 007s klæder, han forlanger således intet mindre end $24 millioner for filmen.

MGM og andre rettighedshavere har endnu ikke kommenteret rygterne eller det stjålne manuskript. Men de har meldt ud at alle som prøver at tjene penge på manuskriptet vil blive straffet hårdt.

"Spectre", der har Sam Mendes som instruktør, forventes forsat at få premiere 6. november 2015.


Se kilde artikel hos Deadline.com

Skriv dit indlæg til debatten her


banner
Overskrift Højre Block
#UNFIT - The Psy...
Kød & Blod
Til Månen og Til...
I Walk
Madklubben
Den sorte jord
Breeder
Palm Springs
Shorta
SandhedenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...