Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Du er her: Forside - Forum - Nyheder - "Evil Dead" forsætter som serie

"Evil Dead" forsætter som serie

Skrevet 11. november 2014 kl. 01:53 af Daniel Hartvig NielsenTV-kanalen Starz har bestilt en forsættelse på den populære horrorfranchise "Evil Dead", der vender tilbage i 2015 med Sam Raimi, Rob Tapert og Bruce Campbell

Sidste år havde et remake of den oprindelige "Evil Dead" premiere, men nu kommer en officiel forsættelse på serien, under titlen "Ash vs. Evil Dead". Serien kommer til at bestå af 10 tredive minutters afsnit, og den forventes at få premiere næste år.

Det velkendte hold fra filmene fra 1980erne vender tilbage. Sam Raimi skal således instruere det første afsnit og ellers bistå som executive producer sammen med partneren Rob Tapert. Ligesom at Bruce Campbell genoptager rollen som den uheldige helt Ash.

Hele holdet og Starz er glade for udmeldingen, som kommer i kølvandet på kanalens tidligere samarbejde med Raimi og Tapert på serien "Spartacus".

Også Bruce Campbell er begejstret: "Jeg er virkelig spændt på at give denne serie til 'Evil Dead'-fans verden rundt. Der kommer til at være alt det de håber på: seriøs deadbite ass-kicking og masser af grotesk humor" lovede hovedrollen.

Den seneste film kom i 1992 og gik under titlen "Army of Darkness".


Se kilde artikel hos Variety.com

Skriv dit indlæg til debatten her
Maria Nielsen

Men hvor?

15. november 2014 - 17:02 Ok, det er jo fint nok, og det er ret spændende, da jeg personligt er helt vild med Evil Dead filmene, de er fantastiske på den perfekte kultede b-filmsagtige måde, som man ikke kan undgå at falde for, så det er gode nyheder.

Men havd fanden er Starz? og hvor kan man set det i Danmark, jeg har søgt og søgt, men kan ikke finde noget, heller ikke på http://www.stream-tv.dk hvor der ellers står om en masse tjenester.. nogen der ved hvem der ejer Starz produktioner, og hvor de kan ses her i landet???

Besvar
Daniel Hartvig Nielsen
15. november 2014 - 21:58 Hej Maria.
Starz er en amerikansk premium cable-kanal a la HBO. Hvor den kommende serie vil blive vist i Danmark (hvis den bliver vist på dansk tv) er afhængigt af hvilken kanal, som køber serien.

Starz' tidligere tv-serie "Spartacus" blev blandt andet vist på 3+ og kan streames på "HBO Nordic" - og det kan meget vel blive den samme løsning for "Evil Dead"-serien. Det må tiden vise.

Du kan læse om tv-kanalen her: http://en.wikipedia.org/wiki/Starz

Besvar


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...