Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

The Hunger Games...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Du er her: Forside - Forum - Nyheder - Første trailer til Big Eyes af Tim Burton

Første trailer til Big Eyes af Tim Burton

Skrevet 19. september 2014 kl. 09:41 af Kenneth Larsen"Big Eyes", som har Amy Adams og Christoph Waltz i hovedrollerne, fortæller den virkelige historie om kvinden Margaret Keane og hendes mand som i 50erne og 60erne var aktive indenfor moderne kunst. Selv om det var manden, der tog æren for billederne var det Margaret, som i virkeligheden malede dem.

Den første trailer er nu online, og du kan se den ved at klikke på linket til kildeartiklen.

Filmen har dansk premiere 22. Januar 2015.

Se kilde artikel hos Variety

Skriv dit indlæg til debatten her
Kenneth Larsen

Tim Burton

19. september 2014 - 11:30 Dette kunne godt gå hen og blive en god film. Historien og temaet med den lidt "skæve" kunst passer ham fint tror jeg - også billedmæssigt. Foretrækker hans "mindre" film, som fx Corpse Bride fremfor de store produktioner

Besvar
David Lund

Delvist enig

19. september 2014 - 14:55 Imens dette kunne tyde på det mest interessante projekt i årevis fra Burton, har jeg stadig svært ved at tro på det. Manden havde en glimrende start på sin karriere fyldt med fremragende film som Batman, Beetlejuice, Edward Scissorhands og Ed Wood, men lige siden Hollywood for alvor satte kløerne i ham med det rædderlige remake af Planet Of The Apes, har hans bedste film været middelmådige. Jeg krydser dog fortsat fingre, for hans visuelle stil fejler ingenting.

Besvar
Nikolaj Sonqvist
19. september 2014 - 22:24 Tim Burton har klart solgt ud, mistet sit mod og lade sig underkaste Hollywoods kløer. Enig med at det var efter Abernes Planet. Dog synes jeg Big Fish, Charlie and the Chocolate Factory og Sweeney Todd stadig havde noget i sig, uden at være fantastiske. For mig var sømmet i kisten Alice in Wonderland. Det var helt tydeligt, at ingen på noget tidspunkt havde sagt Burton imod og givet ham modstand. Han fik frit lejde og alle klappede i deres hænder over at Burton skulle lave Alice in Wonderland. Den endte med at ligne en Hollywoodfilm og være helt sjæleløs og rund i kanten.

Besvar
David Lund
20. september 2014 - 07:00 Lige præcis Alice I Eventyrland ville jeg ønske han havde lavet i starten af sin karriere. Det kunne have været hans bedste film nogensinde, men endte med at blive hans værste.

Besvar


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...