Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Du er her: Forside - Forum - Film - The Maze Runner

The Maze Runner

Skrevet 18. september 2014 kl. 15:24 af Kenneth LarsenVores anmelder har givet The Maze Runner 2 stjerner. Hvad mener du om filmen, har den fortjent flere?

Se vores anmeldelse af filmen

Skriv dit indlæg til debatten her
Kenneth Larsen
22. september 2014 - 15:58 Har set Hunger Games filmene med mine teenage piger, og dem syntes jeg faktisk var ganske underholdende. Tror også jeg bliver nød til at give den her en chance når den kommer til hjemmebiffen.

Besvar
David Lund

God lortefilm

19. september 2014 - 00:33 Jeg ville selv have meget svært ved at anmelde filmen. På den ene side er det jo noget bras. Detaljerne hænger ikke sammen, og slutningen er en blanding af ufrivillig morsom sødsuppe og en cop out af en forklaring. På den anden side er alle grundingredienserne for et medrivende eventyr til stede og spændingssekvenserne virker upåklageligt. Jeg er meget splittet og ender med at sige, at det er en lortefilm, som jeg egentlig godt kunne lide.

Besvar
Sara Prahl
1. oktober 2014 - 12:43 Jeg kan sagtens følge dig. Den opretholder spændingen og selve filmens setting synes jeg jo faktisk er ret charmerende. Men jeg mener simpelthen, at vi skal forlange meget mere af de pengeslugende blockbustere. Ligesom at de omvendt skal forvente noget mere af deres publikum, der altså godt kan tåle at blive udsat for mere og andet end et par timers hjernedød eskapisme (også i PG-13-film!). Det er meget vigtigt for mig, at karaktererne fungerer. Når de, som i dette tilfælde, ikke gør, så falder det hele bare sammen om ørene på en historie, der derudover tilsyneladende bygger på tilfældighedsprincippet. Og når der så oven i hatten ikke er konceptuelle nyskabelser at komme efter, ja så lugter det hele bare mest af alt som fis i hornlygte.

Besvar
David Lund
24. oktober 2014 - 18:57 Grundlæggende er jeg naturligvis enig, men The Maze Runner skal ikke lide under det faktum, at vi bør forlange mere af vores eskapismefilm fra Hollywood. Skaberne bør have arbejdet mere med detaljerne, ingen tvivl om det, men min vurdering af det endelige resultat, er ikke baseret på, hvad filmen kunne have været. Hvis jeg skulle vurdere en film på disse præmisser, ville alle film jo kunne have været mesterværker.

Nej - resultatet er en underholdende men ufuldstændig film. Djævelen ligger i detaljerne, og føler man at disse vælter korthuset, jamen så er de 2 stjerner naturligvis berettiget. Er man tværtimod, som jeg, underholdt på trods af filmens fejl og mangler, så er den sværere. Jeg kan nemlig godt se, at filmen har mange problemer, men på den anden side, er det ikke umuligt, at jeg snupper et gensyn om et par år.

Besvar


banner
Overskrift Højre Block
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...