Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

2 i 1

5. februar 2004 af Jesper Hintze Vildbrad

4 stjerner Skriv en kommentar

2 i 1 billede

Bob og Walt er brødre, så tætte som ærtehalm, som siamesiske tvillinger kan blive det. Bob er den stille type, medens Walt er charmøren og spradebassen, så er der lagt op i kakkelovnen.

Bob (Matt Damon) og Walt (Greg Kinnear) tenor er siamesiske tvillinger, og dermed brødre, som hænger sammen ved hofterne, og de må deles Bob´s lever, hvilket gør at denne livsnydende tit får sig en tår over tørsten, og så er det Bob der må tage tømmermændene som de nu kommer, sådan fungere det i denne afsindige komedie. De er blevet en legende i deres fødeby, en bitte provinsby, på grund af deres fantastiske humør, som de deler med resten af byen. Her er de på ichockeyholdets førstehold, om der er et andet hold er sagen uvedkommende. Desuden har de deres egen burgerrestaurent, hvor de som en firearmet blæksprutte holder gang i bøfferne og pommes friterne.
Walt har drømme, dem der rækker udover hvad byen kan tilbyde, skuespillerdrømme, og da de har afgivet et fælles løfte om ikke at stå ivejen for hinanden, må Bob “følge med” til det forjættede Hollywood. Det er sværere end som så, for Walt, det bliver til diverse småfjogede reklameindslag, men da de tilfældigt møder Cher (Cher), og som med grumsede bagtanker tilbyder den mandlige hovedrolle i en tv-serie, i håb om det bliver en fiasko så hun kan komme ud af kontrakten, går det hurtigt for de to brødre, Bob følger med i serierne iklædt en sort dragt. I LA lever også en anden drøm, Bob´s drøm. Den pige, May (Wen Yann Shih), han har skrevet sammen med over nettet, i over et år, og de aftaler et møde. Der er bare et problem, Bob har glemt at fortælle at han har en bror!!!!

Igen en afskyelig absurd komedie er de to Farrelly brødre, som også stod bag humørsmittere som “Dum & Dummere”, “Vild Med Mary” og “Jeg, Mig & Irene”. De har endnu engang vidst deres timing og stilsikre sans for denne genre. En sjov konstellation til at sammensætte denne siamesiske figur, hvor damon er set bedre, medens Kinnear igen viser sin starquality, og også behersker komediens alvor. Wen Yann Shih er den lettere forlegne asiat, og gør det som man kunne forvente, Eva Mendes nærmest overspiller sin rolle, Meryl Streep spiller fremragende sig selv, og Cher er ude i et over hystade af primadonnanykker, og spiller formentlig ikke sig selv. I forhold til tidligere film er der kommet mere bund i personkarakteristikken, og følelsesregistret er bredt lidt mere ud. En virkelig sjov film, der slet ikke nedgør det siamesiske fænomen, men nærmest hylder anderledesheden. Men den går kold midtvejs, da tempoet i filmen er forrygende, og kommer ikke til at hænge sammen, som filmens hovedpersoner. Men kan alligevel stærkt anbefales, på grund af de sjove momenter og en rigtig god slutning.

Titel: 2 i 1
Original Titel: Stuck On You
Premieredato: 6. februar 2004
Instruktør: Bobby, Peter Farrelly
Skuespillere: Greg Kinnear, Matt Damon, Wen Yann Shih, Cher, Eva Mendes, Meryl Streep
Spilletid: 119 min.
Selskab: Twentieth Century Fox/2003
Genre: Humor
Link: http:// www.stuckonyoumovie.com
Find målet Holger
Find målet Holger
Da de møder Cher, går det stærkt for Walt.
Da de møder Cher, går det stærkt for Walt.
Bob´s netkæreste May er ved at vende sig til at Walt altid er lige i nærheden...
Bob´s netkæreste May er ved at vende sig til at Walt altid er lige i nærheden...


banner
Overskrift Højre Block
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskedeKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...