Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Bastarden
Bastarden billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Find Dory

25. august 2016 af Michelle Luna Bordig

4 stjerner Skriv en kommentar

Find Dory billede

Endelig bliver vi genforenet med Nemo, Dory og Malin, som skal ud på et nyt eventyr.

Find Dory finder sted et år efter at Nemo blev genforenet med sin far, til trods for at det er mere end ti år siden at vi blev introduceret til Nemo, Dory og Marlin.

Denne gang er det Dory der er blevet væk, men det ved hun ikke, for hun lider af korttidshukommelse tab. Men Dory får indimellem korte flashbacks som minder hende om at hun havde en familie og dem vil hun nu finde. Sammen med Nemo og Marlin, begår Dory sig ud på et nyt eventyr gennem det store blå hav.

Men planen om at finde Dorys mor og far er ikke lige så nemt som den altid optimistiske Dory havde regnet med. Missionen bringer Dory og Co. hele vejen til Californiens Marine Life Institute, hvor hun bl.a. møder blæksprutten Hank, en nærsynede hvalhaj Hope og hvidhvalen, der selv mener, at hans ekkolokalisering er i stykker.

Hvis man allerede har set Find Nemo (2003), så ved man at Dory taler meget. Altså rigtig meget! Hvilket var et sjovt sidekick i Find Nemo, men som tager overhånd i Find Dory, hvor Dorys taleevner er på grænsen til det irriterende. Derimod er det hjertesmeltende at se Dory som lillebitte sammen med sine forældre og det er netop disse scener, som gør at man lærer Dory bedre kende, hvilket er filmens styrke.

Der er ikke en finger at sætte på den visuelle del, som er lige så smuk som sidst vi besøgte det store ocean. Men man bliver ikke fortryllet på samme måde som sidst, da universet mere eller mindre er uforandret og derfor ikke kommer med de store overraskelser.

Find Dory er en morsom og charmerende film, som vil kunne underholde store som små. Dog når filmen ikke helt op på samme niveau som Find Nemo, men gensynet med havets univers er glædeligt.

Titel: Find Dory
Original Titel: Finding Dory
Premieredato: 25. august 2016
Instruktør: ANDREW STANTON
Skuespillere: ELLEN DEGENERES, ALBERT BROOKS, HAYDEN ROLENCE, IDRIS ELBA, MICHAEL SHEEN, DIANE KEATON, DOMINIC WEST, EUGENE LEVY
Spilletid: 97 min.
Selskab: Disney 2016
Genre: Familie


banner
Overskrift Højre Block
Beautiful Disast...
Saw X
The Creator
Madeleines Paris
Love Life
Dungeons & Drago...
The Northman (Sk...
The Expendables 4
Dumb Money
Starstruck Sæson...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...