Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Streaming anmeldelse

Hypnotic (Blockbuster)

22. august 2023 af Jesper Poulsen

3 stjerner Skriv en kommentar

Hypnotic (Blockbuster) billede

Tanken var ellers god, men halvvejs taber filmen pusten. Brødet blev slået for stort op - selv for Robert Rodriguez - og helheden fremstår mangelfuld. Se den udelukkende for William Fichtners skyld...

Han kiggede bare lige væk i et sekund, og så var datteren forsvundet. Politimanden Danny Rourke er plaget af skyldfølelse, da han var på legepladsen med datteren, da hun blev kidnappet. Selvom gerningsmanden siden blev fundet, så har denne ingen hukommelse om forbrydelsen. Gerningsmanden blev nemlig hypnotiseret til at udføre ugerningen.

Hjernen bag hele konspirationen er Lev Dellrayne, som er en mesterlig hypnotisør. Som en anden “Joker” spankulerer han rundt og sørger for at tilrane sig magt og penge. Forholdsvis upåvirket, for han kan altid tryllebinde folk omkring ham til at gøre, som han siger. Danny Rourke finder mulige beviser på, at datteren stadig er i live og at Dellrayne er nøglen til det hele. Da Dellrayne fornemmer, at han er jaget, så er han ikke sen til at få rollerne byttet om. Snart står Dellrayne bag nogle hypnotiseringer, som får ordensmagten til at jage Rourke.

Ben Affleck spiller Rourke, mens William Fichtner endnu en gang tager sig af skurkerollen. Sidstnævnte er tæt på at være den perfekte bad guy, for ingen kan som Fichtner se så følelseskold og skruppelløs ud. Til gengæld er Ben Affleck ikke længere den perfekte helt. Det bliver lidt tamt og prætentiøst i længden, hvilket er en skam, for opskriften er ellers meget interessant. Actiondelen bliver også en del udvandet efterhånden som præmissen folder sig ud, og man kan være i tvivl, om man er vidne til en slags reserve-“Tenet” eller kopi-”Inception”. Det er tilladt at være lidt skuffet, når man nu ved, at det er den normalt mesterlige Robert Rodriguez, som sidder bag kameraet og giver ordrer.

Den halvanden time lange thriller bliver med tiden noget tynd, og ligner et produkt, der glider Rodriguez af hånde. “Hypnotic” har sine momenter, men som genrefilm spyttes disse produktioner ud på alverdens streamingtjenester. Ofte i værre tilstand, men en gang imellem også langt bedre. Der skal virkelig noget til at skille sig ud, og der er "Hypnotic" ikke sin opgave voksen. Jeg kan selv på en tirsdag ikke svinge mig op på mere end 3 stjerner.

Titel: Hypnotic (Blockbuster)
Original Titel: Hypnotic
Premieredato: 22. august 2023
Instruktør: Robert Rodriguez
Skuespillere: Ben Affleck, William Fichtner, Alice Braga, Hala Finley, Jackie Earle Haley, Jeff Fahey, Dayo Okeniyi, J D Pardo, Corina Calderon, Kelly Frye, Zane Holtz
Spilletid: 93 min.
Selskab: Solstice Studios, Studio 8, Ingenious, Double R Productions, 2023
Genre: Krimi , Thriller
Streaming service: www.blockbuster.dk


banner
Overskrift Højre Block
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en drengKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...