Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Hammarskjöld
Hammarskjöld billede

For Evigt
Civil War


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Problemer med Chip og Chap

25. april 2005 af Natasja Engholm Jensen

5 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

”Problemer med Chip og Chap” er otte små tegnefilm med de to små ballademagere, Chip og Chap, som her er samlet på en herlig dvd.

Jeg græder og griner. De små jordegern, Chip og Chap, er nok på en gang noget af det sødeste og det mest provokerende. Jeg griner, når de på snedig vis får skabt problemer for Anders And, og jeg græder næsten, når den både nærige ondskabsfulde og skadefro and driller og ydmyger de små skarn. For i langt de fleste tilfælde søger de to små bare at få lidt ekstra lækkerier på bordet, og Anders har som regel mere end rigeligt til sig selv. Og ligesom med Tom og Jerry, ligger min sympati som oftest hos de små.

Dvd’en indeholder ca. en times underholdning af Chip og Chap’s sammenstød med Anders And. Seancen indledes med et afsnit, hvor de to små bogstavelig talt ”are working for peanuts. Vi fejrer jul, hvor de to små er ude efter Anders Ands juleknas, hvilket ender med både krudt og kugler. Vi popper ind i afsnittet, hvor de to små forsøger at stjæle Anders’ popcorn, er flade af grin over afsnittet, hvor Anders gerne vil nyde en tallerken pandekager til morgenmad i fred og drages med i afsnittet om dragejagten. Og vi stjæler æbler, Anders Ands vinterforråd og forsøger at undgå den fæle grenhakker- alt sammen i selskab og sympati med de små jordegern.

Måske er både barnlig og nostalgisk. Måske er jeg bare meget begejstret for tegnefilm- og det gælder specielt Disney. Men dette er efter min mening otte perler, som både børn og voksne hver for sig eller i fælleskab kan more sig over. Og så er det dejligt for en gangs skyld ikke at se de tegnefilm, som public service kanalerne har vist til døde.

Titel: Problemer med Chip og Chap
Original Titel: Problems with Chip n' Dale
Premieredato: 27. april 2005
Skuespillere: Chip, Chap
Spilletid: 52 min.
Selskab: Disney / Buena Vista
Genre: Tegne- og animationsfilm


banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...