Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Silver Linings Playbook

25. april 2013 af Michelle Luna Bordig

5 stjerner Skriv en kommentar

Silver Linings Playbook billede

En fantastisk rå film om kærlighed, uden det bliver en kliché.

Pat Solitano (Bradley Cooper) kæmper med bipolar lidelse og en voldsdom. Hans behandling slutter og får nu lov til at flytte hjem igen, men skal være under sine forældres opsyn. Pat har ændret sit syn på verden; hvis bare man ser på de lyse sider, skal det nok gå alt sammen.

Pat møder Tiffany (Jennifer Lawrence), som er en ung enke. Hun har også været igennem det psykiatriske system og de føler begge at verden ikke forstår dem. Pat vil gøre alt for at få sin kone Nikki tilbage, og han får overtalt Tiffany til at hjælpe ham, hvis han til gengæld vil stille op i en dansekonkurrence sammen med Tiffany.

Det hele starter, når Pats mor Dolores (Jacki Weaver), samler ham op på klinikken. Derefter er Pat fængslet tilbage i hans familiehjem, styret af Pat Sr (Robert De Niro), en sports bookmaker så besat af Philadelphia Eagles, at det er hans eneste kommunikationsmiddel.

Bradley Cooper (Tømmermænd i Thailand, 2011) viser både sin komiske og dramatiske side. Der er en smerte i hans sjove og rørende præstation. Jennifer Lawrence (Winter's Bone, 2010), er et mirakel. Hun er uforskammet, beskidt, sjov, rapkæftet, sjusket, sexet, levende og sårbar. Hun indebærer alle de ting i hvert åndedrag. Hun lyser op på skærmen, hvilket resulterede i en Oscar.

Silver Linings Playbook er langt fra en klassisk romantisk komedie. Den er mere det modsatte. Den er original, nytænkende og sindssyg gribende. Der bliver tænkt i negative baner, hvilket er utroligt forfriskende og gør at den skiller sig ud fra andre romantiske komediedramaer. Pat og Tiffanys 'hade – kærlighedsforhold' til hinanden, er fantastisk at se på og er med til at gøre filmen interessant. Det er dejligt at se en romance mellem to mennesker, der ikke bliver fremstillet som engle. De har deres mærkelige lidelser, hvilket gør dem til rigtige mennesker og ikke perfekte Disney figurer.

Silver Linings Playbook viser, at alle har et eller andet der er med til at gøre en anderledes. En underlig vane eller lyst, som gør en unormal.

Titel: Silver Linings Playbook
Original Titel: Silver Linings Playbook
Premieredato: 25. april 2013
Instruktør: David O, Russell
Skuespillere: Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Jacki Weaver, John Ortiz, Julia Stiles, Chris Tucker
Spilletid: 122 min.
Selskab: UIP, 2013
Genre: Drama , Humor , Romantik
Link: http://silverliningsplaybookmovie.com/


banner
Overskrift Højre Block
Diary Of A Wimpy...
Ønsket
Maestro
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært ÅrKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...