Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Smagen af Rust og Ben

14. marts 2013 af Michelle Luna Bordig

5 stjerner Skriv en kommentar

Smagen af Rust og Ben billede

En bragende fortælling om livets uforudsigeligheder og overraskelser.

I Smagen af Rust og Ben møder vi Ali (Matthias Schoenaerts), som meget pludseligt har fået ansvaret for sin femårige søn, Sam (Armand Verdure). Ali kender ikke rigtig sin egen søn og han har ingen penge eller nogen udsigter til at tjene penge. Ali og Sam flytter ind hos Alis søster Anna (Corinne Masiero) og Ali får et job som dørmand på et diskotek. Her møder han den flotte og selvsikre Stéphanie (Marion Cotillard), som træner spækhuggere i den lokale turistmarina. Stéphanie kommer ud for en ulykke med spækhuggerne og mister begge sine ben. Stéphanie befinder sig nu i en verden, hvor alle har ondt af hende og behandler hende anderledes, på nær Ali. For ham er hun ligesom alle andre, også selvom hun ingen ben har.

Stéphanie og Ali begynder at bruge mere tid sammen, og Ali tager med Stéphanie på stranden og forsøger at give hende noget indhold i hendes liv. Hvilket hun har stærkt brug for, da hun har det psykisk dårligt efter ulykken. Ali begynder at deltage i nogle amatør boksekampe, hvor han tjener en masse penge.

Marion Cotillard (La Vie En Rose), som vandt en Oscar i 2008, er så overbevisende som Stéphanie. Hun er helt igennem fantastisk. Hendes udstråling og power og hendes måde hun farer op og ned i følelsesregistret, er noget af det bedste, man har set længe.

Smagen af Rust og Ben er tankevækkende, rørende og storslået. Man kan sagtens forstille sig, at både filmen og Marion Cotillard vil blive nomineret til et hav af priser.

Instruktør Jacques Audiard (Profeten (2009)) formår at skabe lidenskab og kemi mellem Ali og Stéphanie. Man er ikke et sekund i tvivl, om at de begge virkelig føler det de gennemgår. Man tror på, at det er deres liv og at de er deres karakter. Det her er dem.

Smagen af Rust og Ben er en af de bedste film meget længe og lad os håbe at vi fortsat kommer til at se ligeså fremragende film fra Jacques Audiard fremover.

Titel: Smagen af Rust og Ben
Original Titel: De Rouille Et D'os
Premieredato: 14. marts 2013
Instruktør: Jacques Audiard
Skuespillere: Matthias Schoenaerts, Marion Cotillard, Armand Verdure, Corinne Masiero, Bouli Lanners
Spilletid: 120 min.
Selskab: Camera Film, 2012
Genre: Drama , Romantik
Link: http://www.sonyclassics.com/rustandbone/






banner
Overskrift Højre Block
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...