Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Spider-Man: Homecoming

18. december 2017 af Nikolaj Sonqvist

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Spider-Man: Homecoming billede

Spider-Man skulle været blevet hjemme

Spider-Man: Homecoming begynder, hvor Captain America: Civil War slap. Peter Parker (Tom Holland) er ved at lære sin nye superkræfter at kende og venter i spænding på, at hans mentor Tony Stark aka Iron Man kontakter ham til yderligere superhelte-opgaver. Men er Peter i virkeligheden blevet en Avenger endnu? Svært at sige, når iron Man ikke besvarer hans opkald eller ringer tilbage…

Rastløsheden begynder langsomt at melde sig, og Peter forsøger derfor i stedet at bevise sit værd på egen hånd. Men Peter er blot en socialt akavet teenager, der kan svinge sig fra bygning til bygning i det ene øjeblik og fald over en skraldespand i det næste.
Spider-Man kommer på sporet af nogle forbrydere, som har fået fingrene i nogle højteknologiske våben med en farlig rumteknologi, som deres leder Vulture (Michael Keaton) forsøger at sælge videre. Snart strammer Spider-Mans net om ham selv og nu skal han for alvor vise sit værd som en ægte superhelt, måske endda som en Avenger.

Tom Holland mangler desværre en hel del karisma og hans karakter Spider-Man virker til tider latterliggjort. Det er tydeligt, at man med den nye Spider-Man har forsøgt at forny sig og skubbe sig væk fra Tobey Maguire og Andrew Garfields udgaver af den netsvingende superhelt. Den nye Spider-Man er en moderne teenager, som også er klodset og naiv. I det ene øjeblik har Spider-Man fuldt kontrol over situationen og spiller kæk som Deadpool, i det næste ødelægger han det hele og bringer sig i endnu større farer end før.

Som film er Spider-Man: Homecoming nok underholdende det meste af vejen, men der har flere tåkrummende løsninger, der ødelægger fornøjelsen undervejs. Værst af dem er Tony Starks nyudviklede Spider-Man dragt, som Peter Parker til stor fornøjelse for glæde af. Som alle andre Stark-teknologier er den fyldt med gadgets, men her går det over gevind. Den indbyggede Siri og de 576 forskellige måder at skyde edderkoppespind er decideret dumme og med dem falder filmen til jorden med et brag.

Det er godt set, at gøre Spider-Man mere menneskelig og give ham en menneskelig og ligeværdig modstander, men hele teenage-universet kunne vi godt have været foruden. Jeg holder mig til at de ”gamle” Spider-Man udgaver, som tager det hele langt mere seriøst og ikke ligner en coming-of-age young adult high school movie.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Universal Pictures.

Titel: Spider-Man: Homecoming
Original Titel: Spider-Man: Homecoming
Premieredato: 23. november 2017
Instruktør: Jon Watts
Skuespillere: Tom Holland, Michael Keaton, Jon Favreau, Zendaya, Donald Glover, Tyne Daly, Marisa Tomei, Robert Downey Jr
Spilletid: 133 min.
Selskab: Universal Pictures, Marvel Studios, 2017
Genre: Action , Adventure , Sci-Fi
Link: http://www.spidermanhomecoming.com/discanddigital/


banner
Overskrift Højre Block
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...