Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023
Franske Filmmand...
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den, Der Lever S...
Den, Der Lever Stille billede

John Wick: Chapt...
The Fabelmans
Livsvidner - Gud...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Store Planer

7. januar 2005 af Jesper Hintze Vildbrad

4 stjerner Skriv en kommentar

Store Planer billede

Et band der hedder Winstons, og lugter af cigaretmærke, en netop løsladt, en massagepige, et syrehoved på svampetrip, m.fl., har pludselig fået store planer, nu skal bandet på den store optur!!

En ny opturs komedie, om et bands rehabiliterings vanskeligheder. Willy (Thomas Bo Larsen) er blevet løsladt fra fængslet, og da han opsøger sin kæreste og sønnen, ma han konstatere at han er blevet erstattet, og slukøret søger han de gamle græsgange, Svend (Henrik Noel Olesen) fra bandet The Winstons, og flytter ind. Men Willy har store drømme, nu skal det være, nu skal bandet for alvor rykke ud af gymnasierne og ind i pladestudierne! Han får gejlet Svend op, så går turen til bandets guitarist og svampekoger Flemming (Jimmy Jørgensen) og kebabkongens søn Jo-Jo (Al Agami) på trommer, som alle med på at puste støvet væk. For Willy banker drømmen om at blive et værdigt forbillede til sin 8-årig søn Mikkel (Mikkel Konyher). Det er svære tider, pladeproducerne bryder sig ikke om navnet og forsangeren stemme, musikken rykker ikke rigtig mere, det er nye tider, og bandet må gå den møjsomme tunge vej og ende tilbage I øvelokalet, Svends lejlighed! Der sker først noget da naboen, en massagepige Bettina (Lene Maria Christensen) en dag kommer ind for at advare om eventuelt underlige lyde. En dag hører Willy hende synge ved siden af under et af hendes frikvarterer, og lyset kommer frem i øjnene på ham, hun kan jo synge, der ligger svaret og succesen. Modvilligt kommer Bettina ind i bandet, og bliver lynhurtigt accepteret af resten af bandet. Alt klapper nu, numrene er blevet mere hitorienteret, berømtheden lurer ude i horisonten, men som det oftest er med store tider, glemmer man de mange små og vigtige hensyn!

Dennegang er Jsper W tilbage, nu uden efternavn, men står bag film som “Okay” og “Manden Bag Døren”, og er tilbage i komediegenren, en rigtig feel good film, der er skruet ganske let sammen, og holder hele vejen, uden at gøre det sværere. Den lidt stereotype Thomas Bo Larsen spiller den rolle han mestrer bedst, og følges godt op af Jimmy Jørgensen og resten af holdet, I denne banale men vedkommende komedie. Musikken er godt drejet af Nikolaj Steen og Jacob Binzer, manuskriptet leveres af skrivekuglen Kim Fupz Aakeson. Store Planer føjer sig til listen over endnu en seværdig dansk film, hvor man kommer glad ud af biografmørket. Kan kun varmt anbefales!

Titel: Store Planer
Original Titel: Store Planer
Premieredato: 7. januar 2005
Instruktør: Jesper W
Skuespillere: Thomas Bo Larsen, Lene Maria Christensen, Jimmy Jørgensen, Al Agami, Mikkel Konyher, Henrik Noel Olesen
Spilletid: 94 min.
Selskab: Scanbox/2004
Genre: Romantik
Link: http://storeplaner.play.dk/banner
Overskrift Højre Block
John Wick: Chapt...
The Fabelmans
Revir
Vi er Rusland, C...
Boston Strangler...
A Journey and th...
Dreaming Arizona...
The Last Of Us (...
The Inspection
Knock at the CabinKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...