Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Dansk Spillefilm...
Robertprisen 2021
Omfattende Udvid...
Bag Skyerne – Nå...
Robert-Nominerin...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Erna I Krig
Erna I Krig billede

Sommerdahl
Picture Of Lies
Livskloge Lisbet


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Hunt For The Unicorn Killer

25. maj 2006 af Jesper Hintze Vildbrad

3 stjerner Skriv en kommentar

The Hunt For The Unicorn Killer billede

Den unge studerende, Holly drages ind i den store pacifist og fredselskende foregangsmand Ira, men hun lærer en mørk side at kende hos ham, og en dag er hun forsvundet sporløst!

Tilbage i 1972, hvor den oprørske datter Holly (Naomi Watts) tager afsked med familien, til stor bekymring for faderen Fred (Tom Skerritt), for at studere i storbyen. Her krydser hun Ira Einhorns (Kevin Anderson) venstreorienterede tanker, med en konfrontationskurs mod det konservative system. Som også er lidt af den frigørelses proces hun selv måtte tage fra sin familie. Ira for hurtigt et godt øje til Holly, og sammen oplever de en stormende forelskelse. Til stor forundring for Iras venner, der ser ham som den lokale Casanova, og ikke kender denne familiære side af samfundsrevseren. Hun bliver hurtigt betaget af hans charme, og engagement. Men Ira har en voldelig side, og er særdeles kontrollerende. En side som hun til sin angst opdager at være den eneste vidne til. Langsomt mister hun kontrollen, og Ira begynder igen at gå ud med andre kvinder, og nedgøre Holly foran sine venner. Ved et af de intellektuelle seancer tager en Sol Lapidus hende i forsvar, og Holly kan mærke en fornyet kraft. Hun begynder at finde kræfter i en selvhjælps gruppe, og ved nu inderst inde med sig selv, at hun må forlade Ira, at det er hendes mål i fremtiden. Den nærmer sig langsomt. Faderen bryder sig bestemt ikke om Ira, og håber inderligt at datteren vil gøre det forbi. Sol har lovet at hjælpe hende, hvis hun gerne vil forsvinde væk fra Ira. En dag har hun fået styrken, og gør forholdet op, kort tid efter forsvinder hun sporløst. En jagt fra Ira, faderen og myndighederne går ind for at finde Holly og sandheden.

Historien er baseret på virkelige hændelser, hvilket altid er et stærkt trækplaster. Denne sådan lidt skæve ”Harlekin-historie” er produceret til TV mediet og var oprindeligt i fire afsnit, på cirka 164 minutter, men er her kogt ned til det halve, hvilket så ikke vides om det dækker tilstrækkeligt. Historien virker ikke for lang, eller forkort, men fungere ganske fint i sin genre, ved at have så prominente navne med som Naomi Watts (”Mullholland Drive”, ”King Kong” m.fl.) og Martin Donovan (”Trust”, Insomnia”) og ikke mindst en særdeles troværdigt spillende psykopat Kevin Anderson (”When Strangers Appear”). Flere andre gode kræfter på rollelisten som man kan undrer sig har valgt at medvirke i denne tv-serie.
Trods deres anstrengelser kommer filmen ikke rigtig ud med sine store følelser, der bliver skuespillerne lidt efterladt til solopræstationer, og instruktøren formår ikke at fange samspillet og trække det op. Om det fungerer bedre i TV udgaven skal være usagt.

Intet ekstramateriale udover scenevalg.

Filmen er venligst stillet til rådighed af
PAN Vision.

Titel: The Hunt For The Unicorn Killer
Original Titel: The Hunt For The Unicorn Killer
Premieredato: 9. maj 2006
Instruktør: William A, Graham
Skuespillere: Kevin Anderson, Martin Donovan, Naomi Watts, Tom Skerritt, Kellie Overby, Brian Kerwin
Spilletid: 99 min.
Selskab: Noble Entertainment/2000
Genre: Drama
Link: http://www.nobleentertainment.com


banner
Overskrift Højre Block
Thyland
Jægerne - Sæson ...
The Letter Room
Pray, Obey, Kill...
Resten af livet ...
The Twilight Zon...
Wonder Woman 198...
Q: Into the Stor...
News of the Worl...
Collective (HBO ...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...