Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023
Franske Filmmand...
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Sand

17. april 2016 af Daniel Hartvig Nielsen

1 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Sand billede

Horrorfilm-forsøget på ”Jorden er giftig” løber ud i sandet.

Efter en spring-break strandfest vågner en gruppe tømmemændsramte unge op på stranden – men da det viser sig, at alt der rører sandet dør vender den døsige stemning sig hurtigt til et rent overlevelsesdrama.

Steven Spielbergs ’Dødens gab’ lagde strandene øde i 1975, da den skræmte folk fra vid og sans – og siden da har horror-entusiaster ihærdigt brugt havet og stranden som passende location til deres skræmmende eller festlige blodudgydelser. Og inden for de senere år har især SiFy-channels ’Sharknado’ nærmest har fået en kultfølge med sit bevidste overdrevne og platte horror.

Problemet med ’The Sand’ er, at den ikke kan finde ud af om den skal være ’Dødens Gab’ eller ’Sharknado’. Mens filmens CGI-effekter er så horrible, at de er grinagtige, så bliver hele historien spillet utrolig straight – og som publikum ved man ikke om skal grine eller græde. For det er hverken sjovt eller særlig godt veludført.

Mens selve ideen om dræbende sand egentlig er meget sjov – en slags horror’ens udgave af ”jorden er giftig”, så forvaltes det hele så forfærdeligt. Manuskriptet er fyldt med plothuller – de ene øjeblik kan sandet punkterer bildæk, det næste øjeblik kan man gå på det med håndklæder?

Karaktertegningerne er klichefyldte og stereotypiske, især en sidehistorie om to pigers kamp om den flotte fyr er decideret åndssvag og irriterende afviklet. Karakterne agerer konstant total irrationelt, ikke mindst en strandbetjent som dukker op og kun gør det hele meget værre.

Skuespilpræstationerne er tå krummende, og det er selvom den spirende final-girl Brooke Butler (’All Cheerleaders Die’) ellers har hovedrollen.

Havde ’The Sand’ så bare været så dårlig, at det endte med at være sjovt, så kunne man måske have opnået et minimum af underholdningsværdi. Men nej, desværre. Havde man gået all-in på at være bevidst overgearet og sjov kunne det måske have reddet endnu en stjerne eller to mere hjem.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:

Another World Entertainment.

Titel: The Sand
Original Titel: The Sand
Premieredato: 17. marts 2016
Instruktør: Isaac Gabaeff
Skuespillere: Jamie Kennedy, Mitchel Musso, Meagan Holder, Brooke Butler, Dean Geyer, Cleo Berry, Cynthia Murell, Hector David Jr., Nikki Leigh
Spilletid: 84 min.
Selskab: Another World Entertainment, 2015
Genre: Gyser

banner
Overskrift Højre Block
Brænd alle mine ...
John Wick: Chapt...
The Fabelmans
Revir
Vi er Rusland, C...
Boston Strangler...
A Journey and th...
Dreaming Arizona...
The Last Of Us (...
The InspectionKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...