Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Game Of Thrones ...
Galla Premiere P...
Den Ukendte Dans...
Jaime Rosales Ta...
The World Of Han...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Ad Astra
Ad Astra billede

Us
Pokémin Detectiv...
After


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Mutant Girls Squad.

26. februar 2011 af Henrik Andersen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Mutant Girls Squad. billede

Mutant Girls Squad er Japansk Horror slatter der drøner ud af skærmen med en voldsom fortællerstil. Enten elsker man den, eller også er det en film man vil tage stærk afstand til.

Rin (Yumi Sugimoto)) er en Japansk teenagepige, der bliver mobbet i skolen. Men på hendes 16 års fødselsdag sker der ting og sager, der vil forandre hendes liv for altid. Hendes forældre afslører overfor hende, at hun er en halvblods-mutant. Hendes mor er menneske, og hendes far mutant med mærkelige gevækster fra sine brystvorter og sit skridt. Men inden hun har nået at synke nyheden, bliver hendes mors hoved blæst i stykker, og hendes fars hoved hugget af (det lander midt i lagkagen). En flok mutantjægere er nemlig brudt ind i lejligheden, og de er ude efter Rin. Rin tager flugten og møder pigen Yoshi (ZuZuka Morita) og hendes læremester Kisaragi (Tak Sakaguchi), og deres kammerater der alle er mutanter. Her bliver Rin trænet i at styre sine kræfter. Men skolens mester har lumske planer om at overtage verdens herredømmet, og snart må Rin og hendes nye venner udkæmpe et slag hvor de får brug for deres groteske mutationer.

Mutant Girls Squad er lavet af 3 instruktører der alle har andre Japanske splatterfilm på samvittigheden. De 3 herrer er Tak Sakaguchi (BE A MAN! SAMURAI SCHOOL, SAMURAI ZOMBIE), Noboru Iguchi (ROBOGEISHA, MACHINE GIRL) og Yoshihiro Nishimura (TOKYO GORE POLICE, VAMPIRE GIRL VS. FRANKENSTEIN GIRL). Det er deres første film sammen, og det er der kommet et spændende projekt ud af. De føre som sådan ikke noget nyt til genren som blandt fans kaldes for J-Splatter, men man kan sige, at de her bruger deres vildeste ideer og sætter dem sammen i en historie, der gang på gang ender i vilde og utrolige situationer, man ikke troede var mulige at opleve på film. Mutant Girls Squad er delt ind i 3 kapitler og de 3 instruktører står for hver deres kapitel.

J-Splatter er en niche-genre der de sidste par år har blomstret i, og nu også uden for Japan. Det er bestemt ikke alt her, der er værd at se, men alligevel bør man ikke synde sig selv for et kig ind i dette hysteriske splatterunivers der deler publikum i 2 lejre. Dem der elsker og forguder det, og bare ikke kan få nok af blodsprøjtende torsoer, og dem der syntes det hele er alt for overgearet, dybt urealistisk og voldsforherligende.

Mutant Girls Squad levere splat og afhuggede lemmer så selv den mest blodtørstige fan ikke vil blive skuffet. Her er vilde mutationer, som en motorsav der kan komme ud af anus, og et par sværd-bryster som enhver kvinde burde blive misundelige over. De er nemlig super seje, og ville pynte ved enhver mands side.
Nævnes skal også klimakset hvor en kæmpe mutant med syre-sprøjtende brystmælk skal bekæmpes. Det er vildt, vildere, vildest.

Mutant Girls Squad har et strejf af X-Men over sig, men det hele drukner i afhuggede lemmer, kaskader af blod og tentakler der proppes ind i alle kroppens åbninger og skaber død og rædsel på deres vej. Så tanken om en sammenligning med den Amerikanske X-Men serie syntes alligevel pludselig meget fjern.

Er du fan af J-Splatter genren, og har du før klappet i hænderne over Japansk Horror-Splat er Mutant Girls Squad bestemt et kig værd. Andre bør måske indtage filmen i mindre omgange, så det ikke kommer til at virke alt for overvældende; og husk at det hele er lavet med et glimt i øjet, og bestemt kun vil en ting, nemlig at underholde. Hvor bizart det så end måtte lyde.

Ekstarmatariale.

Der er masser at gå i gang med her. Det er muligt at se en kortfilm der danner baggrund for en af karaktererne i Mutant Girls Squad. Filmen er instrueret af Noboru Iguchi, og bestemt et kig værd.
Desuden er der interviews med de 3 instruktører og de 3 hovedrolleindehavere. Der er også en trailer og et Tv-spot for Mutant Girls Squad, og sidst men ikke mindst et udmærket Behind-the-scenes program der følger optagelserne på tæt hold.

Samlet karakter for ekstramaterialet bliver 4 stjerner ud af 6 mulige.

Billedet står flot og lyden kan høres i Japansk Dolby Digital 5.1

Mutant Girls Squad er venligst stillet til rådighed af Another World Entertainment.

Titel: Mutant Girls Squad.
Original Titel: Sentô shôjo: Chi no tekkamen densetsu.
Premieredato: 15. februar 2011
Instruktør: Noboru Iguchi, Tak Sakaguchi, Yoshihiro Nishimura.
Skuespillere: Yumi Sugimoto, ZuZuka Morita, Yuko Takayama, Tak Sakaguchi.
Spilletid: 85 min.
Selskab: 2010.
Genre: Andet

banner
Overskrift Højre Block
Pokémon Detectiv...
Late Night
Ready or Not
Good Boys
I Trygge Hænder
Letter from Masa...
The Last Gentleman
Hacker
Diego Maradona
It del 2KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...