Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Fejø Film Festival
Svend22
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Mugge & Hans Mær...
Mugge & Hans Mærkelige Hjerne billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Solitary man

1. november 2010 af Randi Bjerg

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Solitary man billede

You cant cheat death, no matter how many 19 year olds you get in to bed

Ben var en succesfuld bilforhandler med en lykkelig familie, men da en læge fortæller han at der måske er noget galt med hans hjerte vælter korthuset og han begynder at snyde alt og alle hvilket resulterer i konkurs og skilsmisse.
Ben lever videre og bliver en ”gammel gris”, hans livsgerning bliver at lokke så mange unge kvinder i sin seng som han kan, og det går godt lige ind til han vælger den forkerte unge pige at gå i seng med, hendes mor har nemlig forbindelser på alle de rigtige steder og nu kan Ben ikke få arbejde nogen steder.
Han ender med at vende tilbage til Boston, til sit gamle universitet og får arbejde på en dinner. Men hvornår er nok nok og hvad skal der til før en mand som Ben ”vågner” og accepterer hans alder og hans liv?

”Solitary man” er en langsomt fortalt film, handlingen foregår over nogle måneder, men kunne lige så godt være et par dage, hver scene fortælles meget grundigt, men dialog som virker, men er langsom. Vi får et indblik i e knækket mands tilværelse, men til trods for at scenerne fortælles grundigt virker det ikke som om historien rigtig for lov at komme frem. Det gøres helt tydeligt at han ingen respekt har for de kvinder han er i seng med, men ikke hvorfor.
Michael Douglas, som har hovedrollen, spiller overbevisende når han fører sig frem i jakkesæt, og virker også troværdig når han sidder træt og ødelagt på sengekanten, den er værd at se for hans og Susan Sarandons skyld, selvom jeg personligt gerne havde set hende have flere minutter i dette produktion.
Jeg er ikke helt overbevist af filmen og vil man skal være i et helt bestemt humør for at se den. Det er ikke en vi-hygger-på-sofaen-fredag-aften-eller-lørdag-eftermiddag-film

Mis. Label.

Titel: Solitary man
Original Titel: Solitary man
Premieredato: 7. september 2010
Instruktør: Steven Soderbergh
Skuespillere: Michael Douglas, Susan Sarandon, Danny DeVito, May-Louise Parker, Jenna Fischer, Jesse Eisenberg, Imogen Poots
Spilletid: 9 min.
Selskab: Nu Images, Millenium Films, 2009
Genre: Drama

banner
Overskrift Højre Block
Blonde (Netflix)
Hvor Flodkrebsen...
Verden er uskarp
Triangle of Sadness
Ticket to Paradise
Pinocchio (Disney+)
Chiaras Valg
Europa
Kærlighed For Vo...
Anatolian LeopardKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...