Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Sådan træner du din drage 3

31. juli 2019 af Nikolaj Sonqvist

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Sådan træner du din drage 3 billede

Sidste film i trilogien er meget af vejen dragende

For tredje og sidste gang stifter vi bekendtskab med unge viking Hikke og hans drage natskyggen Tandløs i animationsfilmen Sådan træner du din drage 3, som er den sidste film i trilogien. Denne er baseret på Cressida Cowells populære bogserie, der første gang blev udgivet i 2003.

På Bersærkø er Hikke i gang med at udlede sin livslange drøm om at skabe et fredfyldt drage-utopia. Mennesker og drager i massevis lever i harmoni med hinanden, men problemet er bare at øen er ved at godt fyldt op fordi Hikke og hans venner redder hver en drage de støder på.

En dag opdager Tandløs en utæmmet mage af sin egen art natskyggen og dragen forelsker sig hovedkulds. Desværre stifter Hikke og resten Bersærkøen også bekendtskab med den berygtede dragejæger Grimmel, som har svoret at udrydde alle natskygge-drager - og dermed også Tandløs, som er den sidste kendte. Nu må Hikke vise sit værd som stammeleder for Bersærkø og gå på jagt efter det mystiske rige ved verdens ende, hvor dragerne kan leve i fred og dermed beskytte sit hjem.

Det er historien om venskabet mellem Hikke og Tandløs pludselig kommer på prøve, når kærligheden melder sig ankomst. Kan venskabet bestå, når Tandløs pludselig forelsker sig i den mere spændende natskygge-hun? Skal mennesker og drager overhovedet leve sammen? Og kan Hikke vise mandsmod og visdom og endnu engang redde Bersærkøens befolkning.

Sådan træner du din drage 3, som har undertitlen The Hidden World (den skjulte verden), afrunder flot trilogien med historien om vikingerne og dragerne. Der er masser af brag på slagmarkerne, masser af drageflyvning, masser af venskaber og kærlighed og hele serien afrundes på flotteste vis.

Det meste af vejen er filmen spændingsfyldt og dragende og derfor er Sådan træner du din drage 3 helt sikkert et sidste glimt værd fra de eventyrlige vikinger og drager.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Universal Pictures.

Titel: Sådan træner du din drage 3
Original Titel: How to Train Your Dragon: The Hidden World
Premieredato: 13. juni 2019
Instruktør: Dean DeBlois
Skuespillere: Cate Blanchett, F, Murray Abraham, Craig Ferguson, Gerard Butler, Jay Baruchel, America Ferrera, Jonah Hill, Christopher Mintz-Plasse, Kristen Wiig, Kit Harington, Robin Atkin Downes, Justin Rupple
Spilletid: 104 min.
Selskab: DreamWorks Animation, Universal Pictures, 2019
Genre: Action , Adventure , Tegne- og animationsfilm
Link: https://www.dreamworks.com/how-to-train-your-dragon


banner
Overskrift Højre Block
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...