Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Støt Cinemaonline
Ny Streamingtjen...
Tag 24 Minutter ...
Nordisk Film Inv...
Cph:Dox. 18. – 2...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Farewell
The Farewell billede

Uden Mandat
Emma
A Beautiful Day ...
The Invisible Man


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Film lige nu

Insidious: Chapter 3

Gyser-prequel til de to populære og gedigne ’Insidious’-film – og selvom den lægger godt fra land, så halter ’Insidious: Chapter 3’ noget efter sine forgængere.
8. nov 2015 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Insidious: Chapter 3 billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: Leigh Wh...
97 min.
3 stjerner
Læs mere

Good Kill

”War is now a first-person shooter on a Xbox, but you pull a trigger here someone is gonna’ go away”
7. nov 2015 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Good Kill billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Andrew N...
102 min.
3 stjerner
Læs mere

I skyggen af kvinder

Fransk firkantsdrama der emmer af kærlighed, jalousi og dobbeltmoral.
5. nov 2015 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
I skyggen af kvinder billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Philippe...
71 min.
4 stjerner
Læs mere
banner

Person of Interest Sæson 3

Den ”realistiske Batman” rammer sit højdepunkt i serien.
4. nov 2015 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Person of Interest Sæson 3  billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: Jonathan...
955 min.
5 stjerner
Læs mere

San Andreas

Hvordan redder man sit sunkne ægteskab og sin ekskone tilbage? Man redder hendes liv en fem gange på en dag.
3. nov 2015 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
San Andreas billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: Brad Peyton
114 min.
2 stjerner
Læs mere

Arrow: Sæson 3

Har Arrow mere at skyde med?
3. nov 2015 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Arrow: Sæson 3 billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: John Beh...
974 min.
5 stjerner
Læs mere

Mad Max: Fury Road

Fremragende blanding imellem en bileksplosion og et Dali-maleri
2. nov 2015 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Mad Max: Fury Road  billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: George ...
120 min.
4 stjerner
Læs mere

Spectre

Din yndlingsting ved en Bond-film? De finder nu nok i Spectre!
30. okt 2015 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Spectre billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Sam Mendes
148 min.
4 stjerner
Læs mere

Pay The Ghost

Gyser-elementerne står i kø og supplerer thriller-fortællingen på glimrende vis. Glædelig Halloween!
30. okt 2015 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Pay The Ghost billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Uli Edel
90 min.
4 stjerner
Læs mere

Mission: Red Julemanden

80 minutters juletidsrejse opfylder behovet om lidt ventetidsnedtælling for de yngste seere.
30. okt 2015 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Mission: Red Julemanden billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Leon Joo...
80 min.
3 stjerner
Læs mere

The Drop

Gandolfinis adstadige svanesang.
30. okt 2015 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Drop billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: Michaël ...
107 min.
4 stjerner
Læs mere

The Longest Ride

En cowboy og en kunststuderende bliver forelsket i det søde romantiske drama ’The Longest Ride’, men en tur på rodeotyren er omtrent det mest ophidsende i de...
29. okt 2015 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Longest Ride billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: George T...
128 min.
2 stjerner
Læs mere

El Club

Ved den chilenske kyst ligger et hus med fire katolske præster, der snart skal konfronteres med deres synder.
29. okt 2015 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
El Club billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Pablo La...
98 min.
3 stjerner
Læs mere

Kvinden i Guld

En moderne skattejagt.
29. okt 2015 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Kvinden i Guld billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Simon Cu...
109 min.
4 stjerner
Læs mere

She's Funny That Way

En god gammeldags moderne farce
29. okt 2015 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
She's Funny That Way billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: Peter Bo...
93 min.
4 stjerner
Læs mere


Overskrift Højre Block
Greenland
Vores mand i Ame...
Forført
The Gentlemen
The Jesus Rolls
Top Gun (UHD+Blu...
Sagen Collini
Luna og den magi...
Spioner på Missi...
Unhinged



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...