Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Det Er Drømmen, ...
Game Of Thrones ...
Galla Premiere P...
Den Ukendte Dans...
Jaime Rosales Ta...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Mary Queen Of Scots
Mary Queen Of Scots billede

Judy
John Wick: Chapt...
Maleficent: Mist...
Valhalla
Long Shot
Aladdin
Stalker
Zombieland: Doub...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Film lige nu

Arrow: Sæson 3

Har Arrow mere at skyde med?
3. nov 2015 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Arrow: Sæson 3 billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: John Beh...
974 min.
5 stjerner
Læs mere

Mad Max: Fury Road

Fremragende blanding imellem en bileksplosion og et Dali-maleri
2. nov 2015 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Mad Max: Fury Road  billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: George ...
120 min.
4 stjerner
Læs mere

Spectre

Din yndlingsting ved en Bond-film? De finder nu nok i Spectre!
30. okt 2015 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Spectre billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Sam Mendes
148 min.
4 stjerner
Læs mere
banner

Pay The Ghost

Gyser-elementerne står i kø og supplerer thriller-fortællingen på glimrende vis. Glædelig Halloween!
30. okt 2015 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Pay The Ghost billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Uli Edel
90 min.
4 stjerner
Læs mere

Mission: Red Julemanden

80 minutters juletidsrejse opfylder behovet om lidt ventetidsnedtælling for de yngste seere.
30. okt 2015 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Mission: Red Julemanden billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Leon Joo...
80 min.
3 stjerner
Læs mere

The Drop

Gandolfinis adstadige svanesang.
30. okt 2015 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Drop billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: Michaël ...
107 min.
4 stjerner
Læs mere

The Longest Ride

En cowboy og en kunststuderende bliver forelsket i det søde romantiske drama ’The Longest Ride’, men en tur på rodeotyren er omtrent det mest ophidsende i de...
29. okt 2015 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Longest Ride billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: George T...
128 min.
2 stjerner
Læs mere

El Club

Ved den chilenske kyst ligger et hus med fire katolske præster, der snart skal konfronteres med deres synder.
29. okt 2015 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
El Club billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Pablo La...
98 min.
3 stjerner
Læs mere

Kvinden i Guld

En moderne skattejagt.
29. okt 2015 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Kvinden i Guld billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Simon Cu...
109 min.
4 stjerner
Læs mere

She's Funny That Way

En god gammeldags moderne farce
29. okt 2015 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
She's Funny That Way billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: Peter Bo...
93 min.
4 stjerner
Læs mere

Nat På Museet 1, 2 & 3

Så er alle 3 film om den rundforvirrede nattevagt Larry Daley samlet i én box. En sikker investering hvis du er til grin, eventyr og spænding.
28. okt 2015 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Nat På Museet 1, 2 & 3 billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: Shawn Levy
308 min.
4 stjerner
Læs mere

The Runner

Endnu en ligegyldig Nicolas Cage-udgivelse. Denne gang om en politikers voldsomme nedtur. Det samme kan man sige om filmen i sin helhed.
28. okt 2015 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Runner billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: Austin S...
90 min.
2 stjerner
Læs mere

Ouija

Langsommelig teen-gys tør ikke udfordre sig selv og holder sig på (u)hyggens rene sti.
26. okt 2015 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Ouija billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: Stiles W...
100 min.
2 stjerner
Læs mere

Get Hard

Kan du lide Will Ferrell og Kevin Hart, er det svært at gå i byen med Get Hard
26. okt 2015 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Get Hard billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: Etan Cohen
106 min.
4 stjerner
Læs mere

Batman Unlimited: Monstermania

Mest for børn, men stadig underholdende.
25. okt 2015 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Batman Unlimited: Monstermania billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Butch Lukic
78 min.
5 stjerner
Læs mere


Overskrift Højre Block
Dronningen
Buñuel i Skildpa...
Fat Front
Edmond
The Vanishing
Breakthrough
Captain Marvel
The Walking Dead...
Joker
Gooseboy



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...